قطع عضو ۲۰ نفر با مواد محترقه پیش از فرارسیدن چهارشنبه سوری (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است دادگاه رستمی صفا؛ تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی افراد دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم
سرخط خبرها

احکام رتبه‌بندی برای بخشی از معلمان در مهرماه صادر می‌شود + جزئیات (۲ مهرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۶۸۰۴
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۰
  • ۱
احکام رتبه‌بندی برای بخشی از معلمان در مهرماه صادر می‌شود + جزئیات (۲ مهرماه ۱۴۰۱)
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هنوز تعداد زیادی از دانش‌آموزان در مدارس ثبت‌نام نکرده‌اند، درباره صدور احکام رتبه‌بندی توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر اظهار کرد: برنامه‌های بازگشایی مدارس را در قالب پروژه مهر از ابتدای سال شروع کردیم و کار‌ها را در ۶ کارگروه پیش بردیم که مهم‌ترین آن کارگروه تأمین نیروی انسانی بود.

وی افزود: سال گذشته ۷۲ هزار بازنشسته و سال ۹۹ حدود ۴۵ هزار نفر بازنشسته داشتیم و امسال هم تعداد زیادی بازنشسته داریم. جایگزینی این تعداد بازنشستگان با ۳۵ هزار نیروی استخدامی ماده جدید، تبدیل وضعیت و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه فرهنگیان و خروجی‌های دو دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی انجام شد.

تعداد از دانش آموزان ثبت‌نام نکرده‌اند

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون با احتساب بزرگسالان، حدود ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در مدارس ثبت‌نام کرده‌اند و تعدادی هم هنوز ثبت‌نام نشده‌اند برخی تأخیر‌ها به دلیل دو سال تعطیلی ناشی از کرونا است و برآورد می‌کنیم ۱۶ میلیون دانش‌آموز واجب‌التعلیم از پایه اول تا پایه دوازدهم داشته باشیم.

وی بیان کرد: ۱.۵ میلیون نفر در دوره پیش‌دبستانی دو ثبت‌نام کرده‌اند و ۹۴ هزار دانشجو در دانشگاه فرهنگیان داریم که با احتساب دانشجویان شهید رجایی به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد. همچنین بیش از دو هزار عضو هیئت‌علمی دانشگاه داریم.

۹۸۰ هزار ترک تحصیلی

وزیر آموزش‌وپرورش درباره ترک تحصیل دانش‌آموزان عنوان کرد: نخستین آسیب آموزش مجازی، ترک تحصیل است. سال گذشته ۹۸۰ هزار بازمانده و تارک تحصیل داشتیم که باید بین این دو تفکیک کنیم. بخشی از این‌ها در حوزه‌های علمیه درس می‌خوانند، برخی دسترسی به مدرسه ندارند یا دچار معلولیت هستند.

نوری ادامه داد: سال گذشته موفق شدیم ۱۶۴ هزار نفر را به مدرسه برگردانیم، اکنون گروهی در قرارگاه عدالت تربیتی تشکیل شده و معاون اول رئیس جمهور نیز پذیرفت با روش‌های گوناگون همچون آموزش از راه دور این دانش آموزان را تحت پوشش قرار بدهیم.

وزیر آموزش‌وپرورش درباره ساعت کاری معلمان گفت: ساعت کاری معلمان دوره ابتدایی پنج روز است و افرادی که بیش از ۲۰ سال سابقه دارند چهار ساعت از ساعت کارشان کم می‌شود.

ساعت تدریس بازنشستگان افزایش می‌یابد

وی درباره استفاده از معلمان حق‌التدریس عنوان کرد: هرسال کمبود معلم داریم، ظرفیت خالی معمولاً با حق‌التدریس یا اضافه تدریس شاغلان و بازنشستگان جبران می‌شود. چون میزان اضافه تدریس بازنشستگان بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری، یک‌سوم ساعات بود و در دوره ابتدایی یک سوم ساعت کار معلم، هشت ساعت می‌شود، اگر بخواهیم بین سه معلم تقسیم کنیم، دانش‌آموز ابتدایی با معلم واحد ارتباط نمی‌گیرد بنابراین پیشنهاد شد که ساعت تدریس بازنشستگان یک سوم درنظر گرفته نشود و کامل باشد که در مرحله اجراست.

تغییر ساعت کار مدارس ابتدایی در تهران

وزیر آموزش‌وپرورش درباره زمان آغاز به کار مدارس گفت: درباره زمان آموزش، استان‌ها مختار هستند که برنامه‌ریزی کنند. در تهران همین‌گونه است و اطلاع‌رسانی هم شده و برای توزیع باز ترافیکی و تسهیل رفت‌وآمد مردم مدارس ابتدایی ۸.۳۰ صبح و متوسطه ۷.۳۰ صبح آغاز به کار می‌کنند. برخی استان‌ها بار ترافیکی ندارند و همان ساعت خودشان است.

وضعیت ثبت نام دانش آموزان اتباع

نوری درباره ثبت‌نام دانش آموزان اتباع مطرح کرد: ۵۶۰ هزار دانش آموز اتباع که سال گذشته در مدارس بودند، ثبت‌نام شدند. اما به دلیل وضعیت کشور همسایه، جمعیتی به صورت جهشی وارد ایران شده و تخمین زده شد که ۳۰۰ هزار نفرشان دانش‌آموز باشند که به نقاط پرتراکم کشور می‌آیند و برای ما مشکل می‌شود.

وی ادامه داد: با این وجود اعلام کردیم هرزمانی اداره کل اتباع و وزارت کشور معرفی‌نامه هویتی به آن‌ها بدهد و در سامانه سرشماری که به سامانه‌های ما وصل است ثبت شود می‌توانند ثبت‌نام کنند و مانعی برای پذیرش دانش‌آموزان اتباع نداریم.

وزیر آموزش‌وپرورش درباره کتاب‌های درسی گفت: از میان ۹۸۷ عنوان کتاب نزدیک به ۲۰۰ عنوان تغییراتی داشته‌اند که برخی کلی و برخی جزئی بوده‌اند، این امر در جهت اصلاح متون در راستای علم نافع صورت پذیرفته است و اقداماتی برای کتب سال‌های آتی و اعمال تغییرات اساسی انجام شده و همکاران ما در حال کار هستند.

نوری درباره سرانه مدارس مطرح کرد: ۴۵۰ میلیارد تومان سرانه آموزشی، تربیتی و پرورشی به استان‌ها ابلاغ شد. اخیراً نیز ۳۲۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده و بخشی دیگر هم بعد از پرداخت حقوق ابلاغ خواهد شد.

وزیر آموزش‌وپرورش درباره اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد: پرداخت پاداش پایان خدمت به دلایل مختلف تأمین نقدینگی با تأخیر مواجه شده است، اما در حوزه معلمان چند اتفاق خوب افتاد. ۴۵۰۰ ارزیاب حرفه‌ای برای رتبه‌بندی تربیت کردیم، تا کنون ۸۴۰ هزار نفر ورود اطلاعات و بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی را انجام داده‌اند و وارد مرحله بعدی می‌شوند البته هنوز تعدادی ثبت اطلاعات نکرده‌اند.

وی ادامه داد: احتمالاً تعدادی از احکام را در مهرماه صادر کنیم اگر سرعت کار همکاران در بارگذاری مدارک بالا برود ما هم در ستاد سرعت کار را بالاتر می‌بریم. تعدادی معلمان طرح مهرآفرین را داریم که برای آن‌ها شناسه صادر نشده بود و در حال پیگیری هستیم، جلساتی به همین منظور برگزار شده، ولی هنوز به راهکار مشخص نرسیده‌اند، اما در تلاشیم به راهکار مشخصی برسیم که این‌ها هم همانند سایر معلمان مشمول رتبه‌بندی شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۹
1
0
سلام
خسته شدیم الوعده ووعید کاشکی فرزندان فرهنگیان جذب شوند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->