اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین آزمایش موشکی پاکستان در کشاکش تنش با هند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دیدار رسمی وزیران خارجه ایران و پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ دستور بازگشایی مخوف‌ترین زندان تاریخی آمریکا را صادر کرد سیاست‌مدار صهیونیست: طرح جدید نتانیاهو حکم مرگ نظامیان اسرائیلی است سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: ازسرگیری فعالیت کنسولگری عربستان در مشهد در محل قبلی بستگی به خودشان دارد + فیلم آغاز نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه | بقائی: برای ادامه گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم منتظر نظر عمان هستیم در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شمال غزه، تعدادی فلسطینی شهید و زخمی شدند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه(س) (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم تحلیلگر جهان عرب: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون نقطه عطفی در تاریخ درگیری اعراب و اسرائیل است چرا اتحادیه اروپا نمی‌تواند روابط گازی با روسیه را کاملاً قطع کند؟ یک منبع آگاه در یمن: معادلات جدیدی را تحمیل خواهیم کرد قالیباف: یکی از رنج‌های ما در وزارت آموزش‌وپرورش تغییر مدیریت بود | ورود معلمان به دانشگاه نظام‌مند شود رد طرح رژیم صهیونیستی برای انتقال کمک به غزه توسط سازمان ملل رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: مراسم بزرگداشت شهدای خدمت از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود وندی شرمن: امتیازاتی که ترامپ می‌تواند به ایران بدهد در دوران ما ممکن نبود ادامه تنش‌ها با هند | پاکستان خواستار برگزاری مشورت‌های محرمانه شورای امنیت سازمان ملل پزشکیان وارد قم شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند
سرخط خبرها

طالبان قرارداد خرید فرآوردهای نفتی و گندم را با روسیه امضا کرد

  • کد خبر: ۱۲۷۴۶۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸
طالبان قرارداد خرید فرآوردهای نفتی و گندم را با روسیه امضا کرد
وزیر صنعت طالبان گفته است که قرارداد خرید فرآوردهای نفتی و گندم با روسیه به امضا رسیده و مسکو نسبت به میانگین بازار جهانی به هیات حاکمه افغانستان تخفیف در نظر گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت طالبان از قرارداد خرید فراورد‌های نفتی و گندم از روسیه خبر داد.

عزیزی به رویترز گفت: طالبان با روسیه قراردادی برای خرید بنزین، گازوئیل، گاز و گندم امضا کرده است.

وزیر طالبان با بیان اینکه طالبان به دنبال تنوع در شرکای تجاری خود است، اظهار داشت: دولت روسیه برای خرید فراورد‌های نفتی نسبت به میانگین جهانی به هیات حاکمه افغانستان تخفیف داده است.

این رسانه انگلیسی قرارداد با روسیه را مهمترین قرارداد طالبان پس از به قدرت رسیدن عنوان کرد و گفت: تجارت با روسیه هیات حاکمه افغانستان را از انزوای جهانی خارج خواهد کرد.

براساس این گزارش، یکسال پس از به قدرت رسیدن مجدد در افغانستان، تاکنون هیچ کشوری طالبان را به رسمیت نشناخته و کشور‌های غربی اعلام کردند که این گروه برای مشروعیت جهانی نیازمند تغییر در سیاست خود از جمله وضع محدودیت بر زنان افغان است.

اما در حالی که روسیه رسما طالبان را به رسمیت نشناخته، مسکو همواره پذیرای مقامات طالبان بوده و سفارت این کشور در کابل نیز از محدود نمایندگی‌های سیاسی است که به فعالیت خود به دنبال سقوط کابل و خروج نیرو‌های خارجی ادامه داده است.

وزیر صنعت طالبان گفته است که براساس قرارداد روسیه به صورت سالیانه یک میلیون تن بنزین، میلیون تن گازوئیل و ۵۰۰ هزار تن گاز ال پی چی در اختیار این گروه قرار خواهد داد.

رویترز گزارش داده که وزارت انرژی و کشاورزی روسیه به تقاضای این رسانه برای اظهارنظر در این خصوص پاسخی نداده است.

از طرف دیگر عزیزی گفته است که این قرارداد تا مدت زمانی به صورت آزمایشی ادامه خواهد داشت و در صورت رضایت طرفین به صورت بلندمدت میان دو کشور قراردادی امضا می‌شود.

وی از اظهارنظر در مورد قیمت مورد توافق میان دو کشور امتناع کرده، اما گفته است که روسیه نسبت به میانگین بازار جهانی به طالبان تخفیف در نظر گرفته است.

این در حالی است که اخیرا کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که بیش از نیمی از جمعیت افغانستان به کمک‌های بشردوستانه و حفاظت از زندگی نیازمند هستند.

این نهاد بین‌المللی در توئیتی نوشت که از هر دو نفر در افغانستان یک نفر به درستی نمی‌داند که وعده غذایی بعدی را از کجا به دست آورد.

گفته می‌شود که ۲۴.۴ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی شدید غذایی روبرو هستند و به کمک و حمایت بشردوستانه نیاز دارند.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل همچنین تاکید کرد که «مردم افغانستان را نمی‌توان فراموش کرد و پشت سر گذاشت».

از طرف دیگر مارکوس پوتزل، سرپرست نمایندگی سازمان ملل در افغانستان در اظهاراتی درباره اوضاع اقتصادی در شورای امنیت گفته است: «اقتصاد در افغانستان با مشکلات زیادی از جمله موضوع نقدینگی و قطع ارتباط با دنیای خارجی مواجه است و در حال حاضر اقتصاد این کشور با کمک‌های نقدی سازمان ملل وابسته شده است.»

پوتزل در پایان تاکید کرد اگر طالبان از فرصت محدود ایجاد استفاده نکند و تغییراتی را در سیاست‌های خود به وجود نیاورد باید خود را برای فقر، انزوای جهانی و جنگ داخلی و در نهایت مهاجرت گسترده از این کشور آماده کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->