بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چون همسرم نمی‌خندد طلاقش می‌دهم!

  • کد خبر: ۱۲۷۵۱۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
چون همسرم نمی‌خندد طلاقش می‌دهم!
مرد جوان پس از دو سال زندگی مشترک، به دادگاه خانواده تهران رفت و درخواست طلاق داد. او از این‌که همسرش به‌ندرت می‌خندد و مرتب اخمو و بی‌حوصله است، کلافه شده و تصمیم گرفت برای همیشه به زندگی مشترکش پایان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد جوان وقتی در مقابل قاضی دادگاه خانواده قرار گرفت، درباره ماجرای زندگی‌اش گفت: دو سال است با ملیحه ازدواج کرده‌ام ولی او زن سرد و عبوسی است و نمی‌خندد. در صورتی که روحیه من خیلی شاد و سرزنده است و دوست دارم در کنار همسرم همیشه شاد باشم، بخندم، با هم فیلم‌های طنز ببینیم، به گردش و تفریح برویم و خلاصه انرژی هردوی‌مان مثبت باشد اما هر بار که خسته از سرکار برمی‌گردم قیافه اخموی همسرم را می‌بینم. مثلا یک فیلم طنز می‌گذارم تا با هم تماشا کنیم ولی همسرم حتی یک لبخند هم نمی‌زند. در صورتی که من بلندبلند می‌خندم. با او به رستوران و پیاده‌روی می‌روم و در راه کلی شوخی می‌کنم ولی او همیشه بی‌حوصله و پر از انرژی منفی است. بارها با او صحبت کردم ولی حاضر نیست این رفتارش را تغییر دهد. دیگر از دست او خسته شده‌ام، از این‌که به خانه بیایم و چهره بی‌حوصله و اخموی همسرم را ببینم، خسته شده‌ام. او شبیه من نیست و هیچ کاری او را نمی‌خنداند. در این مدت تمام تلاشم را کردم تا او را خوشحال و خندان ببینم ولی فایده‌ای نداشته است. ملیحه یک زن عبوس است و من هم نمی‌توانم او را تحمل کنم. احساس می‌کنم به من علاقه‌ای ندارد، حتی وقتی با هم به مهمانی و جشن هم می‌رویم، خیلی بی‌تفاوت و عبوس است. من جلوی بقیه به خاطر این رفتارهایش خجالت می‌کشم، احساس می‌کنم همسرم از زندگی با من لذت نمی‌برد، هیچ‌وقت او را خوشحال و خندان نمی‌بینم و برای همین تصمیم گرفتم برای همیشه از این زن جدا شوم. 
در ادامه همسر این مرد نیز به قاضی گفت: آقای قاضی من اخلاقم همین است. هرکس یک جور اخلاقی دارد. من هم خیلی اهل خنده و شوخی نیستم و آدم جدی‌ای هستم. شوهرم از همان ابتدا در جریان این موضوع بود و مرا می‌شناخت. ما یک سال قبل از ازدواج‌مان، با هم آشنا شدیم. خیلی با هم وقت گذراندیم. رفتار من قبل و بعد ازدواج همین بوده و تغییر نکرده است. او اگر مرا نمی‌خواست، نباید با من ازدواج می‌کرد. روحیه من این‌طور است. نه این‌که با شوهرم خوشحال نباشم و با افراد دیگر زندگی‌ام شاد باشم و بخندم. درکل شخصیت من جدی است و مهدی متوجه این موضوع نیست. برعکس من او مرتب می‌خواهد شوخی کند. همسرم زندگی را به شوخی گرفته و هر اتفاقی می‌افتد، می‌خواهد با خنده و شوخی از آن بگذرد. در صورتی که من این‌طور نیستم. نمی‌شود که در همه شرایط بخندیم و خوشحال باشیم. من هم احساس می‌کنم که مهدی از زندگی با من خسته شده و این موضوع را بهانه کرده تا از من برای همیشه جدا شود. برای همین من هم دیگر نمی‌خواهم در کنار این مرد زندگی کنم.
در پایان نیز قاضی سعی کرد این زوج را از جدایی منصرف کند ولی وقتی اصرار آنها را دید، رسیدگی به این پرونده را به جلسه آینده موکول کرد.

منبع: روزنامه جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->