یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: پروژه‌های شهری دارای قابلیت درآمدزایی و اشتغال‌آفرینی در اولویت شهرداران باشد

  • کد خبر: ۱۲۷۶۵۲
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
وزیر اقتصاد: پروژه‌های شهری دارای قابلیت درآمدزایی و اشتغال‌آفرینی در اولویت شهرداران باشد
وزیر اقتصاد تاکید کرد: باید منطق اولویت بندی در پروژه‌های شهری با پروژه‌هایی باشد که قابلیت درآمدزایی و اشتغال آفرینی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان خاندوزی ظهر امروز در جلسه با شهرداران منطقه ترشیز که با حضور نماینده مردم این منطقه در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل اموراقتصادی و دارایی خراسان رضوی و شهرداران ترشیز در شهر کاشمر برگزار شد، گفت: در پروژه‌های شهری منطق اولویت بندی با پروژه‌هایی باشد که قابلیت درآمدزایی و اشتغال آفرینی داشته باشند.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه در مسئله تناسب نیاز‌ها به جهت عقب ماندگی در سنوات گذشته با تراکمی از نیاز‌های عمرانی و اقتصادی در مناطق مختلف مواجه هستیم، افزود: برای سازگاری با این شرایط باید منطق اولویت بندی در پروژه‌های شهری با پروژه‌هایی باشد که قابلیت درآمدزایی و اشتغال آفرینی داشته باشند.

خاندوزی خاطرنشان کرد: تلاش شود منابع به سمتی سوق داده شود تا در سال‌های آینده فرصت‌های راهبردی به‌وجود آید تا از کنار آن‌ها درآمد‌های بلند مدت برای شهرداری‌ها ایجاد شده و افزایش پیدا کند.

وی تاکید کرد: کشور ما کشور توانگری است که در امورات روزمره خود مشکل دارد، این مسائل به دلیل نداشتن هنر تبدیل دارایی به درآمد پایدار و زایا است.

وزیر اقتصاد از شهرداران خواست از مجموع دارایی‌هایی که در شهرستان آن‌ها متعلق به حکومت بوده و بی استفاده مانده اند در حالی که می‌توانند جنبه کسب درآمد باشند، برای اقتصاد و دارایی پیشنهاد بیاورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->