جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: مردم ایران ضربه محکمی به دهان مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب خواهند زد

  • کد خبر: ۱۲۷۷۵۸
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
وزیر کشور: مردم ایران ضربه محکمی به دهان مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب خواهند زد
رئیس شورای امنیت کشور گفت: ایران با اتکا به مردم و با نشاط و امید روز افزون به آینده، همه نقشه‌های دشمنان را نقش برآب می‌کند و چون همیشه بر دهان مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب ضربه محکمی می‌زند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در آئین گرامیداشت روز آتش نشان اظهارداشت: در چهار دهه گذشته، مردم همیشه با قدرت در میدان بوده‌اند و صحنه‌های باشکوهی از حضور همه جانبه مردم، جوانان و خانواده‌ها را در این مرز و بوم شاهد بوده ایم که نشان از امید به آینده‌ای بسیار پرافتخار، پر عزت و پرعظمت است.

وزیر کشور با قدردانی از بانوان آتش نشان، ادامه داد: زنان و دختران پر افتخار و عفیف ما، ضمن ارتباط با خدا، پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)، در همه عرصه‌های اجتماعی حضور فعالی دارند؛ همه عالم باید نسبت به این مساله آگاه شوند که بانوان ایرانی در عرصه آتش نشانی و در سایر عرصه‌ها حضور دارند و افتخار آفرینند.

وی روحیه آتش نشانان عزیز کشور را شجاعت، رشادت، فداکاری و ایثارگری برشمرد و اظهار کرد: در طول یک سال گذشته در بلایای مختلف  از نزدیک در جریان فداکاری‌های همکاران آتش نشانی بودم.

وحیدی اضافه کرد: اگر بخواهیم از قهرمانان اسم ببریم یکی از نزدیک‌ترین حوزه‌های قهرمانی، آتش نشانان عزیز کشور هستند و آن‌هایی که جانشان را برای رفاه، آسایش و سلامت مردم خود به خطر می‌اندازند.

وی آتش نشانان را قهرمانان بی ادعا توصیف کرد و گفت: در تبیین فعالیت آتش نشانان باید توجه داشت که  در چه شرایط سخت، با چه فشار و مشکلات، کار کنند و در عین حال با تسلط بر روح و روان خود، دیگران را آرامش می‌بخشند و با نگاهی ژرف اندیش به حل مساله‌ای که می‌تواند با جان انسان‌ها سر و کار داشته باشد، می‌پردازند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه آتش نشانان دارای شخصیت بارز و ممتاز مردمی هستند؛ افزود: همه بدانند که قهرمانان کسانی هستند که به هنگام نیاز مردم، سر از پا نشناخته و در خدمت مردم باشد، نه کسانی که به جای اینکه در خدمت مردم باشند، طلبکار هستند و به دنبال منافع خود باشند.

وحیدی اظهار کرد: قهرمانان کسانی هستند که با رویکرد عملی و ارائه جان که مهم‌ترین سرمایه است در خدمت باشند و برای همین بایستی به وجود آتش نشانان پر افتخار کشور ببالیم و از آن‌ها تکریم کنیم.

وی با اشاره به حوادثی، چون سیل تابستان امسال در منطقه امام زاده داوود (ع) تهران، یادآور شد: در این حادثه آتش نشانان تهران با تمام توان و ظرفیت وارد عمل شدند و امروز آتش نشانان تهران آنچنان قوی هستند که علاوه بر شهر تهران، آمادگی اجرای ماموریت در سایر نقاط کشور را هم دارند.

وزیر کشور ادامه داد: در حال حاضر در ۱۱۰ شهر کشور و در هزار و ۸۵ ایستگاه با بیش از ۲۳ هزار نفر آماده فعالیت و خدمت هستند و سالانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار عملیات دارند که نشان از تلاش شبانه روزی و جهادی این عزیزان است.

رئیس شورای امنیت کشور با اشاره به رشادت‌های آتش نشانان کشور، گفت: آن موقع که مردم خواب هستند، چشم عزیزان برای حفاظت از مردم در برابر حوادث مختلف بیدار است و آماده کمک و امدادرسانی هستند.

وزیر کشور با اشاره به مطالبه آتش‌نشانان که توسط مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مطرح شد، خاطرنشان کرد: افزایش حقوق و مزایای رفاهی فعالان آتش نشانی هم به صورت جدی دنبال می‌شود و موضوع عنوان پرافتخار شهادت برای فعالان این عرصه در دستور کار است.

تهیه ۱۰۰ دستگاه خودرو‌های آتش نشانی با نرده‌بان بلند، از دیگر محور‌های مورد اشاره وزیر کشور بود که گفت: روند تقویت تجهیزات و لجستیک آتش نشانان با جدیت تمام انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->