ویدئو | اقامه نماز بر سجاده متبرک رهبر شهید انقلاب در نمایشگاه «معراج بیعت» در مشهد اینفوگرافی | سقف انتقال و برداشت وجه با کارت بانکی در سال ۱۴۰۵ چقدر است؟ ویدئو | حال‌وهوای حرم مطهر رضوی شب زیارتی مخصوص امام مهربانی‌ها (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵) ویدئو | هفتادو یک شب در خیابان | مردم همچنان پای کار ایران عزیز ایستاده‌اند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵) ویدئو | زمانی برای سوگواری | روایت یک امدادگر از جریان زندگی در میان آوار‌های جنگ رمضان ویدئو| هشدار هواشناسی برای بارش و کاهش دما در خراسان رضوی و برخی استان‌های دیگر (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵) چرا خسارات واقعی حملات ایران به آمریکا به تازگی فاش شده است؟ کارتون | همدلی در شرایط سخت اقتصادی ویدئو | آشنایی با باید‌ها و نبایدهای زیارت در فرهنگ عربستانی‌ها طرز تهیه غذای اسرائیلی به زبان تیک تاکر آمریکایی + فیلم ویدئو | هفتاد شب حضور در خیابان‌های مشهد برای ایران (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵) ویدئو| کنایه گیتی معینی به خواننده لس‌آنجلس‌نشین ویدئو | رهبر شهید انقلاب: اجازه نخواهیم داد که بیگانگان با مصالح ایران بازی کنند ویدئو | ماجرای سکوت رهبر شهـید انقلاب پس از تماشای فیلم مریم مقدس چه بود؟ شرایط دریافت سند برای خانه‌های آسیب دیده در جنگ تشریح شد + فیلم ویدئو | تشییع پیکر شهید گمنام در تجمع جانفدایان ایران در میدان فاطمی تهران واکنش طنز سفارت ایران در آفریقای جنوبی به هدف قرار گرفتن ناوهای آمریکایی ویدئو| سلام نظامی شراره رخام بازیگر به نیروهای مسلح ویدئو| روایت مدیر کل تشریفات دفتر رهبر شهید انقلاب از میزان مجروحیت حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای ویدئو | شب‌های اقتدار در ایستگاه شصت و نه | خیابان‌های مشهد صحنه شکوه اتحاد و همبستگی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

ویدئو | حامیان اغتشاش در آلمان به مهناز افشار رحم نکردند

امروز تجمع کنندگان ایرانی مقیم آلمان مهناز افشار را از جمع خود بیرون کردند.
  • کد خبر: ۱۲۷۸۲۴
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۵

به گزارش شهرآرانیوز، مهناز افشار که در یک تجمع حمایت از اغتشاشات علیه ایران شرکت کرده بود توسط برخی دیگر از شرکت‌کنندگان در همین تجمع، با اهانت از جمع بیرون شد.

برخی دیگر از چهره‌ها که اخیراً با محاسبات اشتباه و در اقدامی ضدایرانی به آتش اغتشاشگران نفت ریختند با واکنش مشابهی در فضای مجازی از سوی عناصر ضدانقلاب مواجه شدند!

طی هفته‌های گذشته صحنه‌های دیگری از این دست نیز تکرار شد.

در یک نمونه، در تجمع دیگری مقابل سفارت ایران در انگلستان، تجمع‌کنندگان که شعارهایی علیه جمهوری اسلامی سر می‌دادند تنها با گذشت دقایقی به جان هم افتادند!

تعداد بازدید : 589
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->