هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده!
سرخط خبرها

زهر عقرب، لیتری ۱۰ میلیون دلار!

  • کد خبر: ۱۲۸۰۴۳
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
زهر عقرب، لیتری ۱۰ میلیون دلار!
مردی ترک که صاحب آزمایشگاهی پرورشی‌ است که ۱۵ هزار عقرب را در استان شانلی اورفه در جنوب شرقی ترکیه نگهداری می‌کند می‌گوید: «هر لیتر زهر عقرب که در صنایع دارویی و دفاعی مورد استفاده قرار می‌گیرد به قیمت ۱۰ میلیون دلار فروخته می‌شود».

به گزارش شهرآرانیوز، «متین اورنلر» صاحب مرکز نگهداری عقرب که عقرب‌های گونه عقرب سیاه «آندراکتونوس کراسیکودا» (androctonus crassicauda) را پرورش می‌دهد و زهر این عقرب‌ها را می‌گیرد، می‌گوید این عقرب‌ها بومی جنوب شرقی آناتولی هستند و زهر آن به عنوان پاد زهر در تمام عقرب و مارگزیدگی‌ها در جهان عمل می‌کند.

اورنلر و تیم همراه‌اش در سال ۲۰۰۰ میلادی تاسیساتی را با ظرفیت پرورش ۵۰ هزار عقرب با کسب مجوز از وزارتخانه‌های ذیصلاح تاسیس کردند و در حال حاضر حدود ۱۵ هزار عقرب در آنجا نگهداری می‌شوند.

اورنلر با بیان این که پس از مستقر ساختن حدود ۱۰۰ عقرب مادر جمع آوری شده از طبیعت کار پرورش عقرب‌ها را آغاز کرد می‌گوید: «در چند ماه اخیر گرفتن زهر عقرب‌ها را آغاز کرده‌ایم».

اورنلر می‌گوید این زهر برای بخش داروسازی، سیستم‌های دفاع تسلیحاتی، درمان سرطان، تولید مسکن و بیهوشی مورد استفاده قرار می‌گیرد و تاکید کرد که یک لیتر از این زهر به قیمت ۱۰ میلیون دلار فروخته می‌شود. او با اشاره به این که زهر عقرب را به سراسر جهان به ویژه به مشتریان از داخل ترکیه می‌فروشد گفت: «تقاضای فزاینده‌ای از سوی کشور‌های جهان برای زهر عقرب وجود دارد».

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->