علت لغو کنسرت محسن یگانه چه بود؟ + فیلم «فرصت» برنامه‌ای برای نقد تولیدات شبکه خانگی + زمان پخش پژمان جمشیدی بازیگر فیلم ذوق مرگ شد تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است
سرخط خبرها

پیگیری هم‌افزایی نهاد‌های فرهنگی در حوزه رضوی توسط بنیاد امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۱۲۸۱۴۸
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
پیگیری هم‌افزایی نهاد‌های فرهنگی در حوزه رضوی توسط بنیاد امام رضا (ع)
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) از تلاش برای پیوند مجموعه‌های مختلف فرهنگی به یکدیگردر عرصه رضوی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی سعیدی در نشست شورای سیاست گذاری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) که با حضور مسئولان  وزارت فرهنگ و ارشاد در مشهد برگزار شد اظهارکرد: متولیان فرهنگی باید برای پای کار آوردن اراده مردم و حضور در مبارزه تمدنی، اقدامات ترویجی و تبیینی داشته باشند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تحقق این مهم به ماموریت خود می‌پردازد.

 

پیگیری هم‌افزایی نهاد‌های فرهنگی در حوزه رضوی توسط بنیاد امام رضا (ع)

وی افزود: در این راستا تولید اثر و محتوا بر اساس معیار‌های دینی و اسلامی و انتشار آن و جریان سازی‌های هدفمند در بین اقشار مختلف با توجه به نیاز مخاطبان دنبال می‌شود.

سعیدی‌زاده در ادامه با اشاره به اقدامات تحولی بنیاد امام رضا(ع) در دوره جدید گفت: اجرای جشنواره‌ها توسط بنیاد بین المللی امام رضا (ع) بدون توجه به نیاز جامعه قطعا دچار چالش‌هایی خواهد شد.

به گفته سعیدی‌زاده  بنیاد که با مصوبه هیئت دولت تشکیل شده است، متولی برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) و  مسئول تبلیغ و ترویج فرهنگ رضوی در سطح ملی و بین المللی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ماموریت تعریف شده برای بنیاد، معتقدیم باید نقش نخ تسبیح را داشته باشیم و در عرصه رضوی مجموعه‌های مختلف فرهنگی را به یکدیگر پیوند دهیم.

مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام، فرآوری محتوای تولیدی در جشنواره‌ها جهت انتشار در رسانه‌های اجتماعی و فضای مجازی، معرفی و گرامیداشت تولیدکنندگان آثار فاخر فرهنگی و هنری و رسانه‌ای مرتبط با حضرت رضا (ع) و نیز ترویج اندیشه امامت و تحکیم نظام ولایت با محوریت شخصیت و سیره امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی در سطح جامعه از طریق گسترش فعالیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای را از جمله اولویت‌های کاری این بنیاد برشمرد.

وی در پایان گفت: در افق چهار سال آینده، جشنواره‌ها باید یک چهارم فعالیت‌های بنیاد باشد و برنامه‌های ترویجی و تبلیغی حوزه رضوی در سطح ملی و بین المللی به اجرا در خواهد آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->