ویدئو| افشاگری رئیس بورس درباره علت ناتوانی خودروسازان در رفع زیان انباشته بازدهی مثبت ۴ ابزار مالی در بازار سرمایه در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ +جزئیات ویدئو| صحبت‌های وزیر اقتصاد پیشنهادی درباره بی‌ثباتی اقتصادی در ایران مصرف گاز در نیروگاه‌های برق به ۲۸۱ میلیون مترمکعب در روز رسید رشد ۴۳۳ میلیارد تومان ارزش صندوق‌های طلای بورسی در یک هفته مرکز پژوهش‌های مجلس: ۷۰ درصد بازار ایران در انحصار ۳ کشور است قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان تا پایان دولت چهاردهم افتتاح می‌شود قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) + جدول سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۴ مشخص شد احتمال افزایش قیمت سیمان وجود دارد آیا روغن بار دیگر پرچم‌دار گرانی می‌شود؟ | وضعیت تولید و عرضه در بازار روغن چگونه است؟ موبایل آیفون ۱۶ در مشهد چند؟ (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص‌کل از دست رفت | ریزش ۴۶ هزار واحدی بورس (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) قیمت چند برابری نان سنگک و بربری در اسنپ‌فود و نانوایی‌ها + تصاویر قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ افزایش قیمت نان در تهران تکذیب شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال در بازار امروز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بیت‌کوین گارد صعودی گرفت بررسی قیمت برنج ایرانی و پاکستانی در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) وقتی نرخ نان، نان مردم را آجر می‌کند نان در تهران رسماً گران شد | مردم: قیمت‌ها غیرواقعی است پایان مهلت استفاده از اعتبار مرحله دوم کالابرگ اعلام شد قیمت امروز طلا در مشهد در کانال ۶.۵ میلیون تومان آغاز شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی قطار‌های فوق‌العاده برای ایام اربعین ۱۴۰۴ بدون افزایش قیمت بلیت قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد بیمه کارگران ساختمانی سامان‌دهی می‌شود | حذف افراد غیرواقعی بررسی قیمت بلیت هواپیما و قطار مسیر تهران- مشهد در آستانه عید غدیرخم ۱۴۰۴ قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان شد شورای رقابت: شرکت‌های خودروساز حق اعلام قیمت خودرو را ندارند کاهش سطح زیر کشت جو در خراسان رضوی | ضرورت حمایت بیشتر از کشاورزان
سرخط خبرها

مدیر جدید موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی معرفی شد

  • کد خبر: ۱۲۸۴۳
  • ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷
مدیر جدید موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی معرفی شد
جلسه تکریم و معارفه مدیر موسسه توسعه گرشگری سازمان همیاری خراسان رضوی با حضور مسئولان این سازمان وجمعی کارمندان برگزار شد.
به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم که با حضور میثم کرمانی، مدیرعامل و معاونان و جمعی از مدیران سازمان همیاری برگزار شد، رضا ابراهیم‌نیا به عنوان مدیرجدید موسسه توسعه گردشگری این سازمان معرفی و از زحمات جعفر فرشچی مدیر پیشین این موسسه تجلیل شد.
 
اهمیت بالای توجه به صنعت گردشگری در خراسان رضوی

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در موسسه توسعه گردشگری، گفت: مدیران و دست اندرکاران این موسسه آثار خوبی را تاکنون برجای گذاشته‌اند و تلاش‌های صورت گرفته باعث شده تا این مجموعه به سمت و سویی سوق داده شود که بتواند رشد خوبی داشته باشد.
کرمانی با بیان اینکه انتظارات از حوزه گردشگری در استان خراسان رضوی بالاست، ادامه داد: گردشگری حوزه‌ای است که می‌توانیم با توان بالای سازمان همیاری در این بخش تاثیرگذار باشیم؛ باید مدیریت و تلاش‌هایمان را در این حوزه چند برابر کنیم.
وی با تاکید بر اصل قانونمندی، اصالت اقتصادی و بهره‌گیری از حداقل منابع برای برنامه‌های سازمان و زیر مجموعه‌های افزود: ما در سازمان همیاری مقید به برنامه‌ریزی هستیم و با تکیه بر همین ۳ اصل، از کلیه مدیران شرکت‌ها و موسسات تابعه انتظار تلاش داریم تا بتوانیم جزو سازمان‌های پیش رو باشیم.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی بر لزوم ایجاد انقلاب درونی در همه دست‌اندرکاران بخش‌های مختلف این نهاد، بیان کرد: هم اینک درآمد حاصل از گردشگری حلال برای کشور‌های جهان حدود ۱۶۰ میلیارد دلار است، این حوزه در کشور و به ویژه استان خراسان رضوی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است براین اساس قطعا می‌توان با حضور مدیریت جدید موسسه توسعه گردشگری و برنامه‌ریزی مستمر شاهد اتفاقات خوب در بخش گردشگری استان باشیم.
 
وجود ۴۷ درصد فضای اقامتی کشور در مشهد 

مدیر جدید موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: امیدواریم در این فرصتی که بدست آمده است بتوانیم با تلاش همه دست اندرکاران گام‌های موثری را در این بخش برداریم و حرکتی رو به جلو را آغاز کنیم.
رضا ابراهیم‌نیا که با حکم حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و رئیس هیات مدیره سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی ادامه داد: از گذشته زحمات بی‌دریغی در این مجموعه کشیده شده است، امیدواریم در تداوم این تلاش‌ها با تجربیاتی که در حوزه‌های فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وجود دارد بتوانیم از ظرفیت‌های بالای این بخش در جهت ارتقا آن استفاده کنیم.
مدیر موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی ادامه داد: وجود ۴۷ درصد فضای اقامتی کشور در مشهد، جاذبه‌های گردشگری فراوان، ظرفیت‌های شهرداری‌ها، دهیاری‌ها در شهر‌ها و روستا‌های سرشار از استعداد خراسان رضوی و ... فرصت‌های قابل توجهی هستند که باید با جلب مشارکت مردم و دهیاری‌ها و شهرداری‌ها برنامه‌ریزی‌های خاصی را برای هر یک انجام داد و آن‌ها را به بالفعل تبدیل کرد.
وی با اشاره به حضور سالانه حدود ۲۰ میلیون زائر در استان، بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌هایی که با کمک و هدایت سازمان همیاری و کارشناسان موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری انجام می‌دهیم، بتوانیم در گام اول حداقل یک درصد از این میزان را به عنوان جامعه هدف موسسه قراردهیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->