یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شدند نهمین شرایط فروش ایران خودرو اعلام شد + لینک عرضه محصولات پرتیراژ ایران خودرو به‌زودی اروپایی‌ها از اپل شکایت کردند خراسان رضوی، پیشگام در توسعه روابط اقتصادی و همسایگی + فیلم دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد + لینک (۳۰ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟ عدم صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی از فردا (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت گل زعفران اعلام شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) درآمد‌های مالیاتی در خراسان رضوی افزایش یافت درخشش بورس در مهرماه ۱۴۰۴ | بورس آخرین روز مهرماه را مثبت به پایان رساند راه‌های گذر از  تحریم‌ها و  حفظ بازار‌های هدف در میزگرد اقتصادی شهرآرا | ناکارآمدی علیه صادرات قیمت مرغ در مشهد ارزان‌تر شد | کاهش قیمت تخم‌مرغ و قطعات مرغ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) طلا امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ماندگاری دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) سایپا قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول امید‌های تازه برای رونق اقتصاد محلی | روایت نشست بررسی مشکلات تولید و تجارت با حضور نخبگان اقتصادی ایران در مشهد جزئیات تعرفه‌های جدید برق اعلام شد ترانزیت و صادرات در خراسان؛ پلی بین ایران و آسیای میانه شاخص جدید حذف یارانه خانوارها چیست؟ | خرید خُرد، معیار عدالت اقتصادی؟ ۴ شهرک صنعتی در صدر کشفیات مزارع غیرمجاز رمزارز ۱۷۲ واحد فعال قارچ خوراکی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

مدیر جدید موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی معرفی شد

  • کد خبر: ۱۲۸۴۳
  • ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷
مدیر جدید موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی معرفی شد
جلسه تکریم و معارفه مدیر موسسه توسعه گرشگری سازمان همیاری خراسان رضوی با حضور مسئولان این سازمان وجمعی کارمندان برگزار شد.
به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم که با حضور میثم کرمانی، مدیرعامل و معاونان و جمعی از مدیران سازمان همیاری برگزار شد، رضا ابراهیم‌نیا به عنوان مدیرجدید موسسه توسعه گردشگری این سازمان معرفی و از زحمات جعفر فرشچی مدیر پیشین این موسسه تجلیل شد.
 
اهمیت بالای توجه به صنعت گردشگری در خراسان رضوی

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در موسسه توسعه گردشگری، گفت: مدیران و دست اندرکاران این موسسه آثار خوبی را تاکنون برجای گذاشته‌اند و تلاش‌های صورت گرفته باعث شده تا این مجموعه به سمت و سویی سوق داده شود که بتواند رشد خوبی داشته باشد.
کرمانی با بیان اینکه انتظارات از حوزه گردشگری در استان خراسان رضوی بالاست، ادامه داد: گردشگری حوزه‌ای است که می‌توانیم با توان بالای سازمان همیاری در این بخش تاثیرگذار باشیم؛ باید مدیریت و تلاش‌هایمان را در این حوزه چند برابر کنیم.
وی با تاکید بر اصل قانونمندی، اصالت اقتصادی و بهره‌گیری از حداقل منابع برای برنامه‌های سازمان و زیر مجموعه‌های افزود: ما در سازمان همیاری مقید به برنامه‌ریزی هستیم و با تکیه بر همین ۳ اصل، از کلیه مدیران شرکت‌ها و موسسات تابعه انتظار تلاش داریم تا بتوانیم جزو سازمان‌های پیش رو باشیم.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی بر لزوم ایجاد انقلاب درونی در همه دست‌اندرکاران بخش‌های مختلف این نهاد، بیان کرد: هم اینک درآمد حاصل از گردشگری حلال برای کشور‌های جهان حدود ۱۶۰ میلیارد دلار است، این حوزه در کشور و به ویژه استان خراسان رضوی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است براین اساس قطعا می‌توان با حضور مدیریت جدید موسسه توسعه گردشگری و برنامه‌ریزی مستمر شاهد اتفاقات خوب در بخش گردشگری استان باشیم.
 
وجود ۴۷ درصد فضای اقامتی کشور در مشهد 

مدیر جدید موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: امیدواریم در این فرصتی که بدست آمده است بتوانیم با تلاش همه دست اندرکاران گام‌های موثری را در این بخش برداریم و حرکتی رو به جلو را آغاز کنیم.
رضا ابراهیم‌نیا که با حکم حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و رئیس هیات مدیره سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی ادامه داد: از گذشته زحمات بی‌دریغی در این مجموعه کشیده شده است، امیدواریم در تداوم این تلاش‌ها با تجربیاتی که در حوزه‌های فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وجود دارد بتوانیم از ظرفیت‌های بالای این بخش در جهت ارتقا آن استفاده کنیم.
مدیر موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی ادامه داد: وجود ۴۷ درصد فضای اقامتی کشور در مشهد، جاذبه‌های گردشگری فراوان، ظرفیت‌های شهرداری‌ها، دهیاری‌ها در شهر‌ها و روستا‌های سرشار از استعداد خراسان رضوی و ... فرصت‌های قابل توجهی هستند که باید با جلب مشارکت مردم و دهیاری‌ها و شهرداری‌ها برنامه‌ریزی‌های خاصی را برای هر یک انجام داد و آن‌ها را به بالفعل تبدیل کرد.
وی با اشاره به حضور سالانه حدود ۲۰ میلیون زائر در استان، بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌هایی که با کمک و هدایت سازمان همیاری و کارشناسان موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری انجام می‌دهیم، بتوانیم در گام اول حداقل یک درصد از این میزان را به عنوان جامعه هدف موسسه قراردهیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->