تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

افشاگری عجیب از آیفون ۱۷ که در سال ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد

  • کد خبر: ۱۲۸۹۷۶
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۱
افشاگری عجیب از آیفون ۱۷ که در سال ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد
گزارشی تازه می‌گوید تراشه A۱۸ بایونیک احتمالا با لیتوگرافی ۲ نانومتری ساخته می‌شود و روی آیفون ۱۷ اولترا عرضه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک رسانه مطرح تایوانی می‌گوید اپل آرام آرام در حال جایگزین کردن دستگاه‌های آزمایش تراشه خود در کارخانه‌های TSMC است تا برای تولید چیپست‌های ۲ نانومتری در سال ۲۰۲۵ آماده شود. این چیپست‌ها احتمالا روی آیفون ۱۷ اولترا به کار گرفته خواهند شد.

اپل سال آینده برای چیپست A۱۷ بایونیک به سراغ فرآیند تولید ۳ نانومتری می‌رود و در سال ۲۰۲۴ هم از همین فناوری تولید استفاده خواهد کرد. در نتیجه، سری آیفون ۱۵ و آیفون ۱۶ تراشه‌های ۳ نانومتری خواهند داشت. اما پردازنده A۱۸ بایونیک با لیتوگرافی ۲ نانومتری ساخته می‌شود. این چیپست احتمالا روی دستگاهی به نام آیفون ۱۷ اولترا عرضه می‌شود. خبرنگار بلومبرگ چندی قبل گفته بود که این برند جدید یعنی اولترا احتمالا از سال آینده معرفی خواهد شد.

در شرایطی که سامسونگ همین حالا تولید تراشه‌های ۳ نانومتری با فناوری GAAFET را آغاز کرده، TSMC برای این کار از روش FinFET استفاده خواهد کرد. این شرکت تایوانی صرفا در نظر دارد که برای لیتوگرافی ۲ نانومتری به سراغ روش GAAFET برود. بنابراین به اپل اطلاع داده شده که برای آزمایش این تراشه‌ها آماده شود تا از بابت فناوری جدید آن‌ها غافل‌گیر نشود.

افشاگری عجیب از آیفون ۱۷ که در سال ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد

تراشه آیفون ۱۷ اولترا با دستگاه‌های جدید آزمایش می‌شود

اپل سالانه از حداکثر ۱۲۵۰ دستگاه برای آزمایش تراشه‌ها استفاده می‌کند و شرکت آمریکایی Teradyne اعلام آمادگی کرده تا تجهیزات جدید را در اختیار کوپرتینویی‌ها قرار دهد. گفته شده که دستگاه‌های قدیمی اپل به سایر شرکت‌های آزمایش‌کننده تراشه فروخته خواهد شد.

اپل در سری آیفون ۱۴ شیوه استفاده از تراشه‌ها را تغییر داد و چیپست جدید خود را فقط در مدل‌های پرو عرضه کرد. حالا مدل‌های استاندارد و پلاس از همان تراشه ۵ نانومتری A۱۵ استفاده می‌کنند و مدل‌های پرو و پرو مکس به A۱۶ بایونیک ۴ نانومتری مجهز شده‌اند.

«مینگ-چی کو»، تحلیلگر سرشناس امور اپل می‌گوید این شرکت در سری آیفون ۱۵ هم این تمایزگذاری میان مدل‌ها را ادامه می‌دهد تا میانگین قیمت فروش محصولات خود را افزایش دهد. به نظر می‌رسد که این استراتژی تا این‌جا جواب داده، چون مدل‌های پرو با تقاضای بیشتری نسبت به مدل‌های استاندارد روبرو شده‌اند. با این حال، باید منتظر بمانیم تا ببینیم شرایط تا سال ۲۰۲۵ به شکلی پیش خواهد رفت.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->