سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش حقوق شامل مجردان و متاهلان بدون فرزند هم می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۲۸۹۸۷
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۰
افزایش حقوق شامل مجردان و متاهلان بدون فرزند هم می‌شود؟
عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصمیم دولت بر ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان لشکری و کشوری را حرکت خوبی دانست و گفت: در بررسی این لایحه در مجلس موضوع افزایش حقوق مجرد‌ها یا متاهل‌های بدون فرزند نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، کیومرث سرمدی در رابطه با موضوع افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری، بیان کرد: به طور کلی اینکه دولت تصمیم به ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان لشکری و کشوری گرفته، حرکت خوبی است.

وی در رابطه با اینکه آیا این افزایش حقوق شامل مجرد‌ها یا متاهل‌های بدون فرزند هم می‌شود؟ گفت: در بررسی این لایحه در مجلس این مساله نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نکته دیگر در بحث عائله‌مندی این است که باید بپذیریم کسی که مثلا دو فرزند دارد و عائله‌مند است طبیعتا هزینه‌های او نیز بیشتر است و اگر ما بتوانیم به لحاظ افزایش هزینه عائله‌مندی کمک کنیم، کار درستی است و هزینه خانواده‌هایی که دارای یکی، دو فرزند هستند به طور طبیعی بیشتر از خانواده‌هایی است که فرزندی ندارند.

سرمدی در ادامه یادآور شد: مجلس و بنده هم در تذکری شفاهی به این موضوع اشاره کردیم که اختلاف ۱۰ درصدی با تورم مثلا بالای ۵۰ درصد قابل مقایسه نیست و زندگی را سخت می‌کند.

وی با بیان اینکه اصل موضوع که دولت بنا بر ترمیم حقوق و متناسب سازی آن دارد کار بسیار خوبی است، گفت:، اما در لایحه‌ای که دولت ارائه کرده است، اشکالاتی نیز وارد است. مثلا اینکه به حقوق بازنشسته‌ها ۹۰۰ هزار تومان اضافه شود و مابقی به صورت پلکانی باشد، این‌ها مواردی است که مجلس اشکالاتی بر آن وارد می‌داند که کلیات آن را تصویب کردیم، اما در صورتی که لایحه به صحن علنی مجلس بیاید در مورد جزئیات آن حتما نظرات اعمال خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->