ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC پرسپولیس در آستانه سفر به ترکیه کارتال و یک تصمیم سخت در مورد ارونوف احتمال فسخ قرارداد پرسپولیس با بیفوما نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی
سرخط خبرها

استعفای فتح‌الله زاده از سوی هیات مدیره استقلال پذیرفته نشد

  • کد خبر: ۱۲۹۳۷
  • ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷
استعفای فتح‌الله زاده از سوی هیات مدیره استقلال پذیرفته نشد
باشگاه استقلال با صدور اطلاعیه‌ای با استعفای علی فتح‌الله زاده از هیات مدیره این باشگاه مخالفت کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، در متن این اطلاعیه آمده است: استقلال روز‌های پرالتهاب و سرنوشت سازی را پشت سر می‌گذارد و در این روز‌های سخت و طاقت فرسا، آستانه صبر و تحمل بسیار بالایی نیاز است.

این اطلاعیه می‌افزاید: متاسفانه عده‌ای محدود و معدود بی توجه به موانع و مشکلات گاه و بیگاه با بیان مطالبی، سبب رنجش خادمین استقلال شده که بدون هیچگونه چشم داشت و صرفا در جهت حفظ اعتبار باشگاه بزرگ استقلال و شادی دل هواداران پرشمار و محترمش، با همه فشارها، مسئولانه شبانه روز در حال تلاشند تا این روز‌های سخت که مشابه آن در طول حیات هفتاد واندی سال استقلال، کم نبوده نیز به سلامت گذشته و مسیر صحیح در پیش راه همه قرار بگیرد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: لذا ضمن دلجویی از برادر عزیز علی فتح الله زاده که الحق در مدت حضور عاشقانه و خالصانه از هیچ کوششی دریغ نفرموده‌اند و با علم به اینکه استقلال عزیز به حضور چنین افراد عاشق و مسئولیت پذیر نیازمند است، با استعفای وی مخالفت می‌کند.
این اطلاعیه در پایان می‌افزاید: انتظار می‌رود در این لحظات همه و همه در کنار یکدیگر بوده و راهی را که برای رسانیدن استقلال عزیز به قله افتخار آغار کرده‌ایم کماکان ادامه دهیم.

فتح الله‌زاده عضو هیات مدیره باشگاه استقلال چهارشنبه شب با انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش از حضور در هیات مدیره این باشگاه کناره‌گیری کرد.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در این یادداشت نوشت: روزی که به استقلال آمدم این باشگاه نه مدیرعامل داشت و نه سرمربی! وقتی از من خواستند که بیایم می‌دانستم کار سختی است، اما به خاطر همه هواداران بزرگ و با شرف استقلال برای خدمتگزاری آمدم و بی منت کار کردم هر چند که آن‌روز‌ها هم تهمت می‌زدند که من به همه آن‌ها خط داده‌ام!
وی افزود: امروز من مدیرعامل نیستم، اما تمام وظایف مدیرعاملی از من طلب می‌شد! این در حالیست که چند روز قبل از دریافت حکم هیات مدیره، جناب استراماچونی از ایران رفته بود!
او ادامه داد: متاسفانه این بار از جانب هواداری که دوستش دارم و خواهم داشت متهم شدم به این که خودم را به میز و صندلی مدیریت فروختم؟! وای بر من که این چنین از رفتارم برداشت شد!
فتح الله زاده تصریح کرد: این اصلا برایم قابل تحمل نیست بنابراین ضمن تشکر از همه هواداران عزیز و بزرگوار همچنین جناب وزیر محترم اعلام می‌کنم از این لحظه هیچ پست و سمتی در باشگاه ندارم و از این پس همچون گذشته یک هوادار در کنار شما خواهم بود.
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->