نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

«شب، داخلی، دیوار» در میان نامزدهای جوایز آسیا پاسیفیک

  • کد خبر: ۱۲۹۴۳۹
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
«شب، داخلی، دیوار» در میان نامزدهای جوایز آسیا پاسیفیک
جوایز آسیا پاسیفیک فهرست نامزدهای ۲۰۲۲ خود را معرفی کرد که بر اساس آن از ایران فیلم «شب، داخلی، دیوار» در ۲ بخش و یک مستند مشاهده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جوایز آسیا پاسیفیک فهرست نامزدهای ۲۰۲۲ خود را اعلام کرد و از ایران فیلم «شب، داخلی، دیوار» در ۲ بخش و یک مستند را در میان نامزدهایش جای داد.

در این میان فیلم «پیش از حالا و بعد» که با نام «نانا» نیز شناخته می‌شود ساخته کامیلا آندینی با نامزدی در چهار بخش پیشتاز نامزدی این جوایز شد. داستان این فیلم درباره خاطرات فرار یک نجیب‌زاده زن از پاکسازی توسط کمونیست‌هاست. «شاعر» ساخته دارژان اومیربایف از قزاقستان، «این چیزی است که به خاطر دارم» ساخته آکتان آریم کوبات از قرقیزستان و فیلم «وقتی امواج رفتند» ساخته لاو دیاز از فیلیپین دیگر فیلم‌هایی هستند که با نامزدی در ۳ بخش بیشترین توجه را کسب کرده‌اند.

در بخش بهترین فیلمنامه وحید جلیلوند برای نوشتن فیلمنامه «شب، داخلی، دیوار» نامزد شده است و در بخش بهترین بازیگری نیز نوید محمدزاده برای بازی در همین فیلم از نامزدهای امسال است.

در بخش بهترین فیلم مستند نیز، فیلم «دختران نجار- دونوازی برای یک رویا» ساخته آزاده بیزارگیتی محصول ایران و چک درباره ۲ دختر نجار از نامزدهای این بخش است.

کامیلا آندینی برای «پیش از حالا و بعد»، شین سو وون برای «اوماجو»، دیوی چو برای «بازگشت به سئول»، عامر فخرالدین برای «غریبه» و لاو دیاز برای «وقتی امواج رفتند» نامزد دریافت جایزه در بخش بهترین کارگردانی شده‌اند.

این جوایز که دربرگیرنده ۷۸ کشور است که در حوزه آسیا اقیانوسیه جای دارند ۱۱ نوامبر برندگان خود را انتخاب می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->