سرنوشت نامشخص برنامه «مهمانی» در نوروز ۱۴۰۴ چرا «محفل» در یک هفته بیش از یک میلیون بازدید داشت؟ برنامه‌ریزی اقتصادی برای بهبود وضعیت سینمای مستند در ایران ضروری است گام جدید در تقویت همکاری‌های فرهنگی ایران و اسپانیا| آغاز نمایشگاه آثار پابلو پیکاسو در تهران کنسرت «الهی» احسان یاسین با اجرای آثار چندزبانه در برج میلاد جشنواره ملی موسیقی «نوای مهر» اردیبهشت ۱۴۰۴ در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود ۴۰ درصد از بریتانیایی‌ها در یک سال گذشته هیچ کتابی نخوانده‌اند جدال بر سر «فن پیج»| انتقاد علیرضا بدیع از معادل‌سازی فرهنگستان زبان فارسی آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کنسرت آوای خلیج فارس در تهران آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزیدگان جایزه شعر «خبرنگاران» معرفی شدند سریال تاسیان بدون مجوز منتشر شده است! جزئیات تکان دهنده پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش بازجویی از بازیگر سریال تاج به دلیل حضور در تظاهرات طرفدار فلسطین نخستین جشنواره فیلمنامه‌نویسی ایران فراخوان داد علت مرگ مشکوک جین هکمن و همسرش چه بود بازیگران جدید سریال هری پاتر را بشناسید قدردانی بازیگر چادرنشین دهه ۶۰ از هنرمندان
سرخط خبرها

مدیر سینما گلشن: نیمه‌بها‌شدن بلیت سینما تلاشی است برای اینکه بین مردم و سینما فاصله نیفتد

  • کد خبر: ۱۲۹۹۴۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
مدیر سینما گلشن: نیمه‌بها‌شدن بلیت سینما تلاشی است برای اینکه بین مردم و سینما فاصله نیفتد
مدیر سینما گلشن: اجرای طرح نیمه‌شدن بلیت سینماها در حقیقت تلاشی است برای اینکه بین مردم و سینما فاصله نیفتد. بنابراین نمی‌توانم بگویم اجرای طرح در این مدت توانسته است به ما سودی برساند.

گروه فرهنگ| شهرآرانیوز، طرح نیمه‌بها‌شدن بلیت‌های سینما‌ها که از روز پنجشنبه ۲۱ در سراسر کشور اجرا شد، اثرات متفاوتی را روی سینما‌ها گذاشته است. برخی از سینما‌های با اجرای این طرح کاملا متضرر شده‌اند و تعدادی از سینما‌ها نیز به گفته مسئولانشان نه سود کرده‌اند و نه ضرر. در این میان تعداد اندکی از سینماها، شاید سینما‌های دولتی، توانسته‌اند با جذب تعداد بیشتری مخاطب سود کنند.

فرزین جیرانی درباره اجرای طرح نیمه‌بها‌شدن بلیت سینما‌ها در چند روز اخیر گفت: اجرای این طرح در حقیقت تلاشی است برای اینکه بین مردم و سینما فاصله نیفتد، برای همین نمی‌توانم بگویم اجرای طرح در این مدت توانسته است به ما سودی برساند. تعداد مراجعان بیشتر شده است، اما با احتساب قیمت کامل بلیت سینما سودی نکرده‌ایم و حتی ضرر هم داشته‌ایم.

جیرانی معتقد است سود برای یک سینما زمانی اتفاق می‌افتد که سینما با بلیت تمام‌بها شلوغ باشد درحالی‌که این اتفاق در شرایط کنونی نمی‌افتد.

تهیه‌کننده و سینمادار به هم قلاب شده‌اند

یک دلیل مهم که اجرای طرح نیمه‌بها‌شدن بلیت سینما‌ها نتوانسته آن‌طور که باید و شاید سینما‌ها را سرشار از مخاطب کند، وضعیت ناآرام جامعه و به‌تبع آن نبودن فیلم‌های روز روی پرده است. تهیه‌کننده‌ها حاضر نمی‌شوند در شرایطی که از حضور مردم در سینما‌ها مطمئن نیستند، فیلم خود را در اختیار سینما قرار دهند.

مدیرسینما گلشن معتقد است شرایط به‌گونه‌ای است که همه عوامل تولید و اکران فیلم به هم قلاب شده‌اند. اگر تهیه‌کننده که قطعا چند میلیارد تومان برای تولید فیلمش هزینه کرده است فیلم را در اختیار سینما قرار دهد که از حضور مخاطبش مطمئن نیست، ممکن است سینما اندک سودی کند، اما تهیه‌کننده متضرر می‌شود. اگر از اکران فیلم خودداری کند هم، باز سینما‌دار کاملا متضرر می‌شود. بنابراین همه عامل به‌شکلی زنجیره‌وار به هم وصل هستند و اتفاقات روز همگان را تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهد.

به گفته جیرانی با همه این احوال ضربه اصلی را سینمادار می‌خورد، زیرا تهیه‌کننده می‌تواند فیلمش را در زمان دیگری اکران کند، اما سینما هیچ فرصتی برای جبران ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->