جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

کشف موردی عجیب درباره سیارکی که احتمالا خطرناک باشد

  • کد خبر: ۱۲۹۹۵۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
کشف موردی عجیب درباره سیارکی که احتمالا خطرناک باشد
پژوهشگران حوزه سیاره‌شناسی در بررسی‌های خود، نکته عجیبی را در مورد یک سیارک احتمالا خطرناک کشف کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از اسپیس، "آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن"(JAXA) در نظر دارد در سال ۲۰۲۴، فضاپیمای "دستینی+"(+DESTINY) خود را به سوی یک سیارک نزدیک به زمین موسوم به "فایتون"(Phaethon) پرتاب کند که هدف آن پرواز از نزدیک این سنگ فضایی در سال ۲۰۲۸ است. به همین دلیل، این سیارک بالقوه خطرناک مورد بررسی قرار گرفته است.

پژوهشگران اخیرا یک کشف قابل توجه در مورد فایتون داشتند. آنها دریافتند که چرخش آن در حال افزایش است. دوره چرخشی این سیارک، سالانه چهار میلی‌ثانیه کاهش می‌یابد. حتی یک تغییر کوچک مانند این نمونه می‌تواند بر اکتشافات ماموریت دستینی+ تأثیر بگذارد. دانستن این سرعت چرخش ویژه به پژوهشگران امکان می‌دهد تا جهت‌گیری سیارک را طی پرواز فضاپیما با دقت بیشتری پیش‌بینی کنند و در مشاهدات خود دقیق‌تر باشند.

به ندرت اتفاق می‌افتد که چرخش یک سیارک تغییر کند. فایتون یازدهمین سیارک شناخته‌شده‌ای است که تغییری را در دوره چرخشی خود نشان می‌دهد و بزرگترین سنگ فضایی با میانگین قطر ۵.۴ کیلومتر است.

"شان مارشال"(Sean Marshall)، دانشمند سیاره‌شناس "رصدخانه آرسیبو"(Arecibo Observatory) در پورتوریکو، با استفاده از داده‌ها و مشاهدات سال‌های ۱۹۸۹ تا ۲۰۲۱، مدلی را برای تعیین شکل فایتون در آماده‌سازی برای مأموریت دستینی+ ایجاد کرد.

مارشال در بیانیه‌ای گفت: پیش‌بینی‌های مدل در مورد شکل سیارک، با داده‌ها مطابقت نداشت. زمان‌هایی که مدل در درخشان‌ترین حالت بود، به وضوح با زمان‌هایی که فایتون در درخشان‌ترین حالت دیده می‌شد، هماهنگ نبود. من متوجه شدم که این تفاوت را می‌توان با تغییر اندک دوره چرخش فایتون در زمان قبل از رصدهای ۲۰۲۱ توضیح داد.

کشف موردی عجیب درباره سیارکی که احتمالا خطرناک باشد

کشفی عجیب در مورد یک سیارک خطرناک

مارشال دریافت مدلی که به بهترین وجه با داده‌ها مطابقت دارد، شامل شتاب چرخشی ثابت است. این ثبات، کاهش منظم دوره چرخشی فایتون به میزان چهار میلی‌ثانیه در سال است.

مارشال گفت: این خبر خوبی برای گروه ماموریت دستینی+ است زیرا تغییر مداوم به این معناست که جهت‌گیری فایتون در زمان پرواز فضاپیما را می‌توان به طور دقیق پیش‌بینی کرد. بنابراین، آنها خواهند فهمید که کدام مناطق توسط خورشید روشن می‌شوند.

دانشمندان هنوز در حال یادگیری در مورد فایتون هستند و ماموریت دستینی+ مطمئنا اطلاعات بیشتری را فاش خواهد کرد. ما می‌دانیم که اگرچه فایتون آن قدر بزرگ و به زمین نزدیک است که بتوان آن را یک سیارک بالقوه خطرناک نامید اما دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که هیچ تهدید بدیهی را برای سیاره ما ایجاد نمی‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->