پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور در ایران

  • کد خبر: ۱۳۰۱۶۶
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
تولید ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور در ایران
مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: هم‌اکنون ۴۰ درصد تجهیزات مصرفی پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته در کشور، تولید داخل است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهندس روح‌الله مزینانی در نشست تخصصی که در حاشیه برپایی هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته، با فعالان این حوزه برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: ۶۰ درصد تجهیزات مصرفی پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته در کشور از طریق واردات از سایر کشورها تامین می‌شود.

وی ادامه داد: مسوولان فعالان حوزه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صدد آن هستند تا عدد تولید داخل را افزایش و میزان واردات را کاهش دهند.

مدیر کل امور تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ضمن تقدیر از برگزارکنندگان هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته، بر حمایت از فناوران، تولیدکنندگان و فعالان این حوزه در راستای تولید بیش از پیش محصول داخلی مشابه نمونه خارجی آن و کاهش میزان وابستگی به واردات در این حوزه‌ها تاکید کرد.

هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته امروز با حضور مدیر کل امور تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونان درمان و غذا و دارو این دانشگاه، در نمایشگاه بین‌اللملی مشهد آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اتحادیه صنف فروشندگان لوازم و تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی مشهد و نمایشگاه بین‌اللملی مشهد، در قالب ۸۰ غرفه در سالن مفاخر و تالارهای ابوسعید، مولوی، بهار و انوری از تاریخ ۲۶ تا ۲۹ مهر ماه امسال و به مدت چهار روز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۰ تا ۱۸ هر روز از این نمایشگاه بازدید کنند.

محصولات ارائه شده در این نمایشگاه تخصصی، تولید داخل و حاصل تلاش متخصصان تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته از سراسر کشور بوده که در این نمایشگاه در مقابل دید عموم مردم قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->