آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تاکید رئیس جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را در پی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی به دلیل کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

مخالف وزیر پیشنهادی کار: عدم حضور رئیس‌جمهور در جلسه رأی اعتماد شائبه برانگیز است

  • کد خبر: ۱۳۰۲۴۸
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
مخالف وزیر پیشنهادی کار: عدم حضور رئیس‌جمهور در جلسه رأی اعتماد شائبه برانگیز است
نماینده مردم زابل در مجلس با اشاره به عدم حضور رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: این مسئله این شائبه را ایجاد می‌کند که آقای مرتضوی مورد پذیرش آقای رئیس جمهور نیستند که در جلسه حضور پیدا نکردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد سرگزی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عنوان کرد: مجلس یازدهم در همه برنامه‌های دولت سیزدهم همیاری و حمایت لازم را داشته، اما عدم حضور رئیس جمهور می‌تواند این شائبه را ایجاد کند که آقای مرتضوی مورد پذیرش آقای رئیس جمهور نیستند که در جلسه حضور پیدا نکردند تا از برنامه‌ها و صلاحیت گزینه پیشنهادی دولت دفاع کنند.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز و هامون در مجلس با بیان اینکه آقای مرتضوی یک فرد شایسته بوده که در سابقه مدیریتی ایشان عملکرد خوبی به ویژه در حوزه‌های سیاسی به جای مانده است، افزود: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی یکی از وزارتخانه‌های تخصصی است که بسیاری از مشکلات گریبانگیر مردم زائیده و ناشی از عملکرد ضعیف مدیرانی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: امروز که به بسیاری از وزارتخانه‌ها مراجعه می‌کنیم اولین پاسخی که می‌شنویم این است که دو معاونت سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی دست و بال دستگاه‌ها را بسته اند، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید ارتباط وسیعی با این دو معاونت داشته باشد.

سرگزی با اشاره به اینکه عملکرد دولت در مناطق محروم مشخص نیست، ادامه داد: شما در معاونت اجرایی رئیس جمهور مسئول سفر‌های استانی ایشان بودید، اما سوال این است چه تفاوتی در مناطق محروم به ویژه سیستان و بلوچستان پس از حضور دولت سیزدهم در این مناطق ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه زمانی که آقای رئیس جمهور در استان سیستان و بلوچستان حاضر شد برنامه ابتدایی وی مشخص نبود چرا برخی از نمایندگان به خاطر اینکه نماینده مجلس بودند به جلسات دعوت نمی‌شدند، نگاه دولت با مجلس چگونه تعریف شده است.

این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: آن اشراف و برنامه‌ای که باید در حل مسائل تامین اجتماعی و کار ارائه می‌شد، ارائه نشده است و امیدواریم این مخالفت بنده خللی در رسیدگی به مناطق محروم ایجاد نکند.

وی با اشاره به وجود هزار کارتن خواب در استان سیستان و بلوچستان، گفت: متاسفانه هیچ وزارتخانه‌ای مسئولیت ساماندهی این قشر را به عهده نگرفته و به مشکل آن‌ها رسیدگی نمی‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->