ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است بیش از ۲۹۰۰ اثر مستند متقاضی حضور در «سینماحقیقت» گرد پیری بر چهره «لگولاس» بازیگر ارباب حلقه‌ها + عکس
سرخط خبرها

انتشار فراخوان دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳

  • کد خبر: ۱۳۰۶۸۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
انتشار فراخوان دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳
ناشران و تصویرگران کتاب کودک و نوجوان برای شرکت در بیست‌ونهمین دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳ تا ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ فرصت دارند آثار (۱۰ تصویر) خود را برای بررسی و انتخاب به موزه ملی هنر و ادبیات کودک کانون پرورش فکری تحویل دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، جمع‌آوری آثار تصویرگری ناشران ایرانی به منظور بررسی و انتخاب ۱۵ تصویرگر برتر و معرفی به دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳ از سوی امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شده است.

بر اساس این خبر، داوری این آثار پس از پایان مهلت اعلام‌ شده آغاز می‌شود تا آثار ۱۵ تصویرگر برتر انتخاب و برای رقابت با تصویرگران سایر کشورهای جهان به دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ارسال ‌شود.

بر اساس فراخوان دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳، هر تصویرگر می‌تواند در نهایت ۱ یا ۲ کتاب چاپ‌شده (حداکثر ۱۰ تصویر) را در این مسابقه شرکت دهد.

همچنین تصویرگرانی که برای بار اول در این نمایشگاه شرکت می‌کنند می‌توانند آثار خود را که از پنج سال گذشته تاکنون به تصویر کشیده‌اند و تصویرگرانی که پیشتر در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند آثاری را که پس از اول ژانویه ۲۰۲۱ خلق کرده‌اند را در این مسابقه شرکت دهند، ضمن این‌که تصویرگران باید ملیت همان کشور را داشته باشند.

بر این اساس، آثار اصلی به همراه دو نسخه از هر کتاب باید از سوی ناشر، تصویرگر به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان نمایندگی این جشنواره در ایران ارسال شود.

جوایز این دوره از جشنواره جایزه‌ بزرگ (به ارزش سه هزار دلار)، پنج سیب طلایی (هر کدام به ارزش یک‌هزار و ۵۰۰ دلار) و پنج مدال BIB (هر کدام به ارزش یک‌هزار دلار) اعلام شده است.

برنده جایزه اول این جشنواره می‌تواند در نمایشگاه بعدی BIB به‌صورت مستقل شرکت کرده و آثار خود را به نمایش بگذارد و در سال آینده نیز با حمایت BIB نمایشگاه شخصی از آثار تصویرگری خود برپا کند.

موزه ملی هنر و ادبیات کودک در مرکز آفرینش‌های فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب، واقع شده است.

منبع: روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->