عادات روزمره، سلامت روان را بهبود می‌بخشد علائمی که زنان نادیده می‌گیرند | نشانه‌های پنهان سکته قلبی زلزله نسبتا شدید سمنان را لرزاند (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وضعیت جوی مناطق کوهستانی در روز‌های پایانی هفته پایدار می‌شود (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تداوم فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور طی ۵ روز آینده (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  آزادی ۸۸ زندانی با حضور رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی هم‌زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴ خطر سرطان ناشی از اجاق‌گاز برای کودکان ۲ برابر بزرگسالان است دستگیری عامل انتشار سؤالات کنکور در ایلام (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایتی از قهرمانان سفید و سرخپوش ایران عزیز از جعبه‌های پوچ تا استخدام‌های دروغ | رازهای شگردهای نوین کلاهبرداران اعترافات تکان‌دهنده متهم‌به‌قتل در دادگاه: مشروب خورده بودم، حال طبیعی نداشتم جزئیات تازه از ماجرای قتل مسلحانه مدیر موقوفه عادل شاهی در مشهد ۲ نفر از مفقودان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت پرتکرار طب ایرانی ۸۰۰ هزار واحد واکسن پنتاوالان در مراکز بهداشتی کشور توزیع شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان رضوی: سکونتگاه‌های غیررسمی را مجرم‌پرور می‌شناسیم، نه جرم‌خیز فعالیت غیرمجاز آرایشگر‌ها در حوزه زیبایی مهلت مجدد ثبت‌نام برای ترمیم سابقه تحصیلی اعلام شد + جزئیات ثبت حدود ۷۸۲ هزار نفرشب اقامت در خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴  رقم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چگونه محاسبه می‌شود؟ | جزئیات افزایش ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان نابودی صدها هکتار جنگل در روز، نتیجه بحران آب در کشور مشارکت‌های محلی برای نجات اکوسیستم زاگرس اهمیت دارد زیرساخت‌های فرسوده موجب وقوع سیل، تنها با ۶ میلی‌متر باران شده است! اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) باید در آموزش و پرورش نظام مددکاری ایجاد شود زمان ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها اعلام شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها فقط به شرط سنجش سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان وقف ارزشمند معلمان نمونه | اهدای هدایای روز معلم برای ساخت مدرسه
سرخط خبرها

وقوع ۴ تصادف در جاده‌های کشور ۷ کشته و ۱۱ مصدوم برجای گذاشت

  • کد خبر: ۱۳۰۹۰۵
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
وقوع ۴ تصادف در جاده‌های کشور ۷ کشته و ۱۱ مصدوم برجای گذاشت
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از جانباختن هفت تن و مصدومیت ۱۱ تن در چهار تصادف جاده‌ای رخ داده طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی ولیپور درباره جزییات وقوع چهار تصادف جاده‌ای که طی ۲۴ ساعت گذشته در کشور رخ داده است اظهار کرد: در ساعت ۱۸:۳۹ روز گذشته، یک مورد حادثه تصادف زنجیره‌ای در محدوده شهر زنجان، کیلومتر ٢٠ جاده ترانزیت ابهر- زنجان به امداد و نجات هلال احمر اعلام شد که بلافاصله امدادگران خود را از نزدیک‌ترین پایگاه های جاده‌ای به محل حادثه رساندند.

وی گفت: در این حادثه پنج دستگاه خودرو از جمله دو دستگاه تریلی کشنده، ساینا، پژو٤٠٥ و وانت سایپا به دلایل نامشخصی که باید از سوی کارشناسان مربوطه در پلیس راهور بررسی و اعلام شود با یکدیگر برخورد کرده بودند که در پی وقوع این تصادف سرنشینان خودروها دچار آسیب شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در این حادثه ۱۰ تن حضور داشتند که همه آن‌ها دچار آسیب‌هایی با شدت مختلف شده بودند؛ اما بر اساس بررسی‌های صورت گرفته از سوی امدادگران جمعیت، سازمان چهار تن مصدوم شده بودند که یک نفر از آن‌ها برای ادامه روند درمان به یکی از نزدیک‌ترین مراکز درمانی منتقل شد.

ولیپور اظهار کرد: در حادثه‌ای دیگر نیز که حوالی ساعت ۱۹:۲۰ روز گذشته رخ داد، تصادف دیگری میان دو دستگاه خودرو ۴۰۵ در محدوده کرمانشاه به سامانه ۱۱۲ سازمان امداد و نجات جمعیت اطلاع داده شد و پس از آن امدادگران و نجاتگران به سرعت خود را به محل حادثه واقع در کرمانشاه، قصرشیرین، پرویز خان، قصر شیرین به خسروی روبروی پارکینگ ارتش رساندند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در این دو خودرو مجموعا هشت نفر حضور داشتند که همگی دچار آسیب شده بودند. متاسفانه سه نفر از سرنشینان به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده و پنج تن مصدوم شده بودند. در نهایت اقدامات لازم در محل وقوع حادثه صورت گرفت و محل برای تعیین علت حادثه به عوامل مربوطه تحویل داده شد.

وی در ادامه نیز با اشاره به وقوع تصادف دیگری که عصر روز گذشته اتفاق افتاده بود گفت: در ساعت ۱۹:۴۵ روز گذشته نیز حادثه تصادف دیگری بین یک دستگاه خودرو سواری پراید و یک دستگاه تریلر به سامانه ۱۱۲ سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام شد. محل حادثه واقع در اصفهان-مبارکه-زودان-کیلومتر ۲ محور پیربکران به پلارت بود که در همین راستا نیروهای جمعیت هلال احمر از نزدیک‌ترین محل استقرارشان به محدوده اعلام شده اعزام شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات اظهارکرد: در این تصادف چهار نفر دچار حادثه شدند که دو نفر جان خود را از دست داده و یک نفر دچار مصدومیت شده بود. مصدوم این حادثه ابتدا به محل امنی منتقل و اقدامات درمانی اولیه برای وی انجام شد تا به محل درمانی منتقل شود.

ولیپور از وقوع تصادف دیگری در ساعت ۰۸:۱۹ روز جاری نیز خبر داد و در این باره گفت: صبح امروز، یک مورد حادثه واژگونی یک دستگاه خودرو ۲۰۶، در محور نظرآباد، آزاد راه غدیر ٢٠٠متر مانده به پل قشلاق به جمعیت هلال احمر اطلاع داده شد که بلافاصله پس از اعلام حادثه امدادگران به محل اعزام شده و مشاهده کردند که سه نفر در این حادثه دچار آسیب شدند.

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر گفت: متاسفانه دو نفر در صحنه حادثه جان خود را از دست داده بودند و یک نفر دچار مصدومیت شده بود که به وضعیت مصدوم رسیدگی شد.

ولیپور در پایان تاکید کرد: رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب با سایر خودروها،‌ بررسی چک ایمنی خودرو پیش از تردد در جاده ها و خودداری از رانندگی حین خستگی و خوابالودگی از جمله مواردی است که رانندگان باید حین تردد در محورهای مواصلاتی به آن توجه ویژه داشته باشند تا از وقوع حوادث احتمالی جلوگیری کنند. همچنین شهروندان موارد مرتبط را حتما به سامانه ۱۱۲ سازمان امداد و نجات اطلاع دهند تا امدادگران در کمترین زمان به وضعیت آن‌ها رسیدگی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->