گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

۴۰ دستگاه توربین ساخت ایران به روسیه خواهد رفت

  • کد خبر: ۱۳۰۹۶۴
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۷
۴۰ دستگاه توربین ساخت ایران به روسیه خواهد رفت
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران از امضای قرارداد صادرات ۴۰ دستگاه توربین ساخت ایران به روسیه خبر داد و اعلام کرد که تولید گاز ایران در دوران تحریم دو برابر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نوشادی در نشست بصیرت‌افزایی سازمان بسیج اقشار به تبیین پیشرفت‌ها، فرصت‌ها و چالش‌های صنعت گاز پرداخت و گفت: موفقیت‌های صنعتی کشور منحصر به زمینه‌های موشکی و پهپادی نیست و اکنون 85 درصد تأسیسات و تجهیزات مورد نیاز صنعت گاز در داخل کشور ساخته می‌شود و به پشتوانه همین توانمندی، به‌تازگی قراردادی برای صادرات 40 دستگاه توربین ساخت ایران به کشور روسیه امضا شده است.

وی از بهره‌گیری از سیستم کنترل تمام‌ایرانی در ایستگاه تقویت فشار گاز خورمورج برای نخستین‌ بار در کشور خبر داد و تصریح کرد: جوانان بااستعداد ایرانی پس از انتقال موفق فناوری ساخت توربین از کشورهای اروپای شرقی و غربی به تلاش مقدس خود برای استقلال صنعتی ادامه دادند و اکنون کشور به جایگاهی رسیده که توربین ملی از بازدهی بیشتری نسبت به انواع مشابه خارجی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با تأکید بر اینکه دستاوردهای درخشان صنعت گاز در دوره تحریم به‌دست آمده است، به مقایسه تاب‌آوری صنعت نفت ایران و ونزوئلا در برابر تحریم پرداخت و یادآور شد: با آغاز تحریم ونزوئلا، مقدار تولید نفت این کشور آمریکای لاتین، سقوط آزاد را تجربه کرد، به‌نحوی که ونزوئلا در مدت زمان کوتاهی از دارنده بزرگ‌ترین ذخایر نفتی جهان به یک واردکننده تبدیل شد و این در حالی است که تولید گاز ایران در دوران تحریم به دو برابر افزایش یافته است.

نوشادی با اشاره به توطئه قدرت‌های سلطه‌گر به‌منظور خنثی‌ کردن تلاش کشورهای مستقل برای دستیابی به خودکفایی، توضیح داد: آقای اوباما در سال 2003 دکترین جدید آمریکا مبنی بر بی‌نیازی این کشور از واردات نفت را ارائه کرد و همه دیدند کشوری که در آن زمان روزانه 6 تا 7 میلیون بشکه نفت وارد می‌کرد، اکنون به‌همین مقدار صادرات دارد و دستیابی به این هدف، با تحریم ناجوانمردانه صاحبان 50 درصد مخازن نفتی دنیا یعنی عراق، لیبی، ایران، ونزوئلا و روسیه محقق شده است.

وی با تحلیل کارشکنی آمریکایی‌ها در عرصه تجارت جهانی گاز گفت: در سال‌های اخیر ایالات متحده آمریکا به‌طور گسترده به راه‌اندازی کارخانه‌های تولید ال‌ان‌جی اقدام و به‌تازگی نیز با تحریم همه‌جانبه روسیه و سپس وقوع انفجار در خط لوله گاز نورداستریم، عملاً یکی از بزرگ‌ترین رقبای خود در صادرات گاز را از عرصه خارج کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با بیان اینکه این اقدام‌های خباثت‌آمیز از سوی مدعیان دموکراسی، آزادی و حقوق بشر در حال انجام است، افزود: اکنون نیز دشمنان تلاش می‌کنند دستاوردهای بزرگ کشور را کوچک جلوه دهند و با سیاه‌نمایی وضع موجود و انتشار گسترده اطلاعات گمراه‌کننده نگذارند مسئولان تصمیم‌هایی را که به نفع مصالح ملی است اتخاذ و اجرا کنند.

نوشادی با بیان اینکه قیمت کنونی انرژی به‌هیچ عنوان متناسب با هزینه‌های اکتشاف، استخراج، تولید، پالایش و توزیع نیست، تأکید کرد: هر رویه‌ای که اقتصادی نباشد در درازمدت کشور را با مشکل روبه‌رو می‌کند و پیامدهایی مانند آلودگی محیط زیست و ترافیک دارد.
منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->