وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است سخنگوی وزارت خارجه: تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعا برای گفت‌و‌گو و مذاکره است
سرخط خبرها

اطلاعیه پلیس درباره حمله تروریستی حرم شاهچراغ: طراحان این جنایت بدانند که پاسخ دندان‌شکنی می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۳۱۶۱۸
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
اطلاعیه پلیس درباره حمله تروریستی حرم شاهچراغ: طراحان این جنایت بدانند که پاسخ دندان‌شکنی می‌دهیم
روابط عمومی فراجا با صدور اطلاعیه‌ای جنایت تروریستی در حرم مطهر احمد بن موسی(ع) در شیراز را محکوم و تأکید کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و با قاطعیت، اقتدار و جدیت پاسخ دندان شکنی به ایادی این حمله تروریستی خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پی جنایت تروریستی در شیراز  اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: وقوع جنایت تروریستی در حرم مطهر احمد بن موسی علیه السلام که منجر به شهادت و مجروحیت جمعی از هموطنان و زائران عزیز که انفاس پاک آن‌ها معطر به عطر زیارت شاهچراغ بود، موجب تاسف و تاثر بسیار گردید.

این اطلاعیه می‌افزاید: این جنایت تلخ و خونین که در مثلث آمریکایی، صهیونیستی و بدخواهان نظام اسلامی، طراحی و توسط مزدوران آن‌ها به انجام رسید، نشانه عمق ناتوانی، کینه‌توزی و دشمنی استکبار علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران است و در این جنایت تروریستی خباثت آن‌ها در هدف قرار دادن امنیت مردم بیش از پیش نمایان شد، هرچند دشمنان باید بدانند چنین اقدامات بزدلانه‌ای به استحکام درونی، انسجام مردمی و محکم‌تر شدن  درخت تنومند انقلاب اسلامی که به برکت خون شهدا آبیاری شده است، منتج می‌شود و عزم ملت را در دفاع از آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی صد چندان می‌کند.

در این اطلاعیه با اشاره بر اینکه عامل این جنایت که از عناصر گروهک‌های تکفیری بود توسط عوامل انتظامی زمین‌گیر و دستگیر شده است، آمده است: این جنایت تروریستی بار دیگر چهره دروغین استکبار و نوکران آن‌ها و مدعیان حقوق بشر را نمایان ساخت و رسوایشان کرد.

روابط‌عمومی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در این پیام ضمن محکوم‌کردن این جنایت هولناک و تروریستی و تبریک و تسلیت شهادت جمعی از هم‌وطنان عزیز به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری‌، مردم شهید پرور ایران اسلامی بویژه خانواده‌های شهدای این حادثه، برای ارواح طیبه شهیدان والامقام علو درجات و رضوان الهی و برای مجروحین و مصدومان شفای عاجل و کامل مسئلت و اعلام می‌کند: دشمنان بدانند این نظام و انقلاب به پشتوانه ملت شهیدپرور و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و تحت توجهات حضرت، ولی عصر(عج) محکم‌تر از قبل از آرمان‌های امام راحل و شهدا دفاع و دست هر متجاوزی را با عنایت خداوند متعال قطع خواهد کرد؛ امنیت مردم خط قرمز پلیس است و با قاطعیت، اقتدار و جدیت دوشادوش سایر نهاد‌های امنیتی و قضائی نسبت به شناسایی و مجازات همه طراحان و عاملان این جنایت ددمنشانه و خونین اقدام کرده و پاسخ دندان شکنی به ایادی این حمله تروریستی خواهیم داد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->