سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در مشهد به کار خود پایان داد ثبت نام تسهیلات اقتصاد دیجیتال آغاز شد زمان رونمایی از نینتندو سوییچ ۲ رسما اعلام شد جزئیاتی جدید از پردازنده گرافیکی پلی استیشن ۵ پرو پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ با هوش مصنوعی شارژدهی گلکسی S۲۵ ده درصد بهتر می‌شود انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود افشای مشخصات اولیهٔ Xiaomi 15 Pro ویدئو | ربات اپتیموس تسلا، مشغول کار در کارخانه خانواده آیفون ۱۷ یک عضو «اسلیم» خواهد داشت تراکنش‌های بیت‌کوین میلیاردی شد اولین تریلر از حضور شخصیت «هوملندر» در بازی «مورتال کمبت ۱» (Mortal Kombat 1) لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد اولین تصاویر از فصل دوم سریال «آخرینِ ما» (The Last of Us) شواهد جیمز وب برای اثبات حیات فرازمینی کافی نیست هشدار به کاربران اندروید: اطلاعاتتان در خطر است! | صاحبان شیائومی بیشتر مراقب باشند! از Pixel 8a چه می‌دانیم؟ | افشای همه مشخصات گوشی جدید گوگل، پیش از رونمایی معرفی بازی «گربه‌ها و سوپ» (cats & soup) + دانلود اندروید و IOS مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی
سرخط خبرها

نایب رئیس اتاق بازرگانی: فیلترینگ اینترنت منجر به کاهش تولید و تقاضا شده است

  • کد خبر: ۱۳۱۸۸۱
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
نایب رئیس اتاق بازرگانی: فیلترینگ اینترنت منجر به کاهش تولید و تقاضا شده است
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران تاکید دارد اثرات منفی قطعی اینترنت و فیلترینگ تنها محدود به کسب‌وکار‌های کوچک نیست بلکه اکثر خطوط تولید مثل لبنیات، دارو، فولاد و… را دچار مشکل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - سلاح‌ورزی با بیان اینکه طبق گزارش‌ها استفاده از VPN و فیلترشکن تا ۳۰ برابر افزایش یافته است اعتقاد دارد این موضوع نشان می‌دهد مردم از کانالی برای ادامه ارتباطات استفاده می‌کنند، اما فقط امنیت کاربران و اطلاعات کشور است که به خطر می‌افتد.

یک ماه از فیلتر اینستاگرام و واتس اپ و قطعی‌های مکرر اینترنت گذشته است و اثرات منفی آن ادامه دارد. «حسین سلاح‌ورزی»، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با ایلنا به محدودیت اینترنت و افزایش فیلترینگ در یک ماه گذشته و اثرگذاری آن بر روی تجارت و اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت:

«اینکه فکر کنیم قطع اینترنت و فیلتر طیف وسیعی از سایت‌ها، برنامه‌ها و پلتفرم‌ها فقط به کسب و کار‌های کوچک محدود می‌شود، ساده انگارانه است. در حال حاضر کسب و کار‌های کوچک، آنلاین شاپ‌ها و کسب‌و‌کار‌های مبتنی بر اینستاگرام دچار مشکل شده‌اند و افرادی که جمعیت آن‌ها هم کم نیست، کار خود را از دست داده‌اند. علاوه بر این خطوط تولید از خط تولید لبنیات و دارو گرفته تا تولید فولاد و نساجی در این شرایط دچار مشکل شده‌اند؛ چراکه خطوط تولید هم مبتنی بر اینترنت، هوش مصنوعی، تکنولوژی‌های IT و ITC هستند. همچنین خارج از کارخانه هم موضوعاتی مانند لجستیک، ثبت سفارش، بازاریابی و برنامه‌های مالی و ارزی بر پایه اینترنت هستند و با این شرایط شاهد کاهش فروش، کاهش سود و به دنبال آن اثرگذاری این روند بر روی اشتغال خواهیم بود.»

وی تاکید کرد محدود کردن اینترنت و فیلتر برخی از پلتفرم‌ها در یک ماه گذشته، هم بر روی کاهش تولید، هم بر کاهش تقاضای موثر و هم تجارت اثرگذار بوده است.

سلاح‌ورزی یکی از تأثیرات اقتصادی محدود کردن اینترنت را اثر از لحاظ اعتباری بر روی تجارت ایران دانست؛ به طوری که با توجه به محدودیت‌های اینترنت، تماس‌های تجاری که از طریق پیام‌رسان‌های بین‌المللی میان تجار ایرانی و خارجی انجام می‌شد، قطع شدند.

او با بیان اینکه طبق گزارش‌ها استفاده از VPN و فیلترشکن تا ۳۰ برابر افزایش یافته است، اظهار داشت این موضوع نشان می‌دهد مردم از کانالی برای ادامه ارتباطات استفاده می‌کنند، اما در این شرایط هم امنیت کاربران و اطلاعات کشور به خطر می‌افتد.

گفتنی است اتاق تهران نیز هفته گذشته اعلام کرد قطعی‌های اخیر اینترنت و فیلترینگ، ۸۰ هزار میلیارد تومان به کسب‌وکار‌ها خسارت زده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->