چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

نایب رئیس اتاق بازرگانی: فیلترینگ اینترنت منجر به کاهش تولید و تقاضا شده است

  • کد خبر: ۱۳۱۸۸۱
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
نایب رئیس اتاق بازرگانی: فیلترینگ اینترنت منجر به کاهش تولید و تقاضا شده است
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران تاکید دارد اثرات منفی قطعی اینترنت و فیلترینگ تنها محدود به کسب‌وکار‌های کوچک نیست بلکه اکثر خطوط تولید مثل لبنیات، دارو، فولاد و… را دچار مشکل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - سلاح‌ورزی با بیان اینکه طبق گزارش‌ها استفاده از VPN و فیلترشکن تا ۳۰ برابر افزایش یافته است اعتقاد دارد این موضوع نشان می‌دهد مردم از کانالی برای ادامه ارتباطات استفاده می‌کنند، اما فقط امنیت کاربران و اطلاعات کشور است که به خطر می‌افتد.

یک ماه از فیلتر اینستاگرام و واتس اپ و قطعی‌های مکرر اینترنت گذشته است و اثرات منفی آن ادامه دارد. «حسین سلاح‌ورزی»، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با ایلنا به محدودیت اینترنت و افزایش فیلترینگ در یک ماه گذشته و اثرگذاری آن بر روی تجارت و اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت:

«اینکه فکر کنیم قطع اینترنت و فیلتر طیف وسیعی از سایت‌ها، برنامه‌ها و پلتفرم‌ها فقط به کسب و کار‌های کوچک محدود می‌شود، ساده انگارانه است. در حال حاضر کسب و کار‌های کوچک، آنلاین شاپ‌ها و کسب‌و‌کار‌های مبتنی بر اینستاگرام دچار مشکل شده‌اند و افرادی که جمعیت آن‌ها هم کم نیست، کار خود را از دست داده‌اند. علاوه بر این خطوط تولید از خط تولید لبنیات و دارو گرفته تا تولید فولاد و نساجی در این شرایط دچار مشکل شده‌اند؛ چراکه خطوط تولید هم مبتنی بر اینترنت، هوش مصنوعی، تکنولوژی‌های IT و ITC هستند. همچنین خارج از کارخانه هم موضوعاتی مانند لجستیک، ثبت سفارش، بازاریابی و برنامه‌های مالی و ارزی بر پایه اینترنت هستند و با این شرایط شاهد کاهش فروش، کاهش سود و به دنبال آن اثرگذاری این روند بر روی اشتغال خواهیم بود.»

وی تاکید کرد محدود کردن اینترنت و فیلتر برخی از پلتفرم‌ها در یک ماه گذشته، هم بر روی کاهش تولید، هم بر کاهش تقاضای موثر و هم تجارت اثرگذار بوده است.

سلاح‌ورزی یکی از تأثیرات اقتصادی محدود کردن اینترنت را اثر از لحاظ اعتباری بر روی تجارت ایران دانست؛ به طوری که با توجه به محدودیت‌های اینترنت، تماس‌های تجاری که از طریق پیام‌رسان‌های بین‌المللی میان تجار ایرانی و خارجی انجام می‌شد، قطع شدند.

او با بیان اینکه طبق گزارش‌ها استفاده از VPN و فیلترشکن تا ۳۰ برابر افزایش یافته است، اظهار داشت این موضوع نشان می‌دهد مردم از کانالی برای ادامه ارتباطات استفاده می‌کنند، اما در این شرایط هم امنیت کاربران و اطلاعات کشور به خطر می‌افتد.

گفتنی است اتاق تهران نیز هفته گذشته اعلام کرد قطعی‌های اخیر اینترنت و فیلترینگ، ۸۰ هزار میلیارد تومان به کسب‌وکار‌ها خسارت زده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->