فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

هادی خانیکی از تجربه ‌هایش در « رسانه» گفت

  • کد خبر: ۱۳۱۹
  • ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۴
هادی خانیکی از تجربه ‌هایش در « رسانه» گفت
نشست از کیهان تا آیین با هدف تجربه نگاری در حوزه « رسانه » ، عصر امروز در کافه کتاب آفتاب مشهد با حضور هادی خانیکی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی خانیکی،روزنامه‌نگار و استاد سرشناس رشته ارتباطات، عصر امروز در دیدار با مخاطبان خود از تجربه‌اش در حرفه «رسانه» بیان داشت : «تاریخ و گذشته با یکدیگر متفاوت‌اند. گذشته روایتی سپری شده‌ است اما تاریخ زنده است. از تاریخ که حرف می‌زنیم یعنی می‌خواهیم گذشته را به حال تبدیل کنیم. کار تاریخی، معرفت و گفتمان تاریخی گذشته‌ی محض نیستند، در هم ‌آمیخته می‌شوند و با زمینه و متن در تلاقی قرار می‌گیرند.»


وی با اشاره به فضای سیاسی و روشن‌فکری فرانسه تصریح کرد: « با وجود اینکه سال‌ها از فضای روشنفکری‌سیاسی فرانسه گذشته اما آثار «رژیدو پره»  هنوز دست به دست می‌چرخد، زیرا خودش را در کلیشه‌ها محدود نکرده..برای همین فهم تاریخی دارد و یک گفتمان تاریخی براساس تجربه او ساخته میشود. پس گذشته به تاریخ تبدیل شده و به این اعتبار است که هر شاعری «بهار» نمی شود و هر سیاست مداری «رژیدو پره» نمی‌شود.»

 ‌خانیکی تجربه‌های نخستین‌اش در حرفه « روزنامه‌نگاری» را یادآور شد و افزود:« در دوران دبیرستان ریاضی خوبی داشتم به دانشگاه شیراز که رفتم به دلیل اهمیت نشریات سیاسی، با مرحوم مجتبی کاشانی نشریه‌ای به نام باران را منتشر کردیم که دست‌نویس بود.»

روزنامه‌نگار پیشکسوت خراسانی با اشاره به حضورش در روزنامه « کیهان»، بیان داشت: « زمانی که به کیهان رفتم، این روزنامه تاثیرگذارترین روزنامه کشور بود. در دوران انقلاب تیراژ کیهان از ۸۰۰ هزار نسخه هم گذشت و تنها عاملی که تیراژ کیهان را کنترل میکرد کمبود کاغذ بود. در کیهان تجربه سیاست‌گذاری مطبوعاتی را آموختم.»

وی با اشاره به خاطره‌ای از روزنامه‌نگار پیشکسوت و خالق « گل‌آقا» خطاب به روزنامه‌نگاران جوان تاکید کرد: «  کیومرث صابری فومنی در جایی گفته است ، وقتی اولین مطلب یک شخص را با نام خودش چاپ کنید اولین  ضربه را به او زده‌اید. به همین خاطر نیز، بخش مهمی از سرمقاله‌هایی که در آن زمان در کیهان نوشته‌ام، بدون نامِ خودم منتشر شده است.»

خانیکی در ادامه، به درک و تحلیل خود از فضای حرفه « روزنامه‌نگاری » پرداخت و تاکید کرد:« روزنامه‌نگار کسی است که قدرت تبدیل تجربه‌ها را به زبان امروزی دارد.️روزنامه‌نگاری الزامات دشواری دارد و لذا دل پردرد و سر پرسودا می‌طلبد.️روزنامه‌نگار کارمند نیست،  روزنامه‌نگاری زمان ندارد، اما عشق دارد.»

گفتنی است در این نشست، بخش‌هایی از مستند « مسافر گفتگو» به کارگردانی محمد زین‌الدینی پخش شد. این مستند با هدف بررسی زندگی و کارنامه سیاسی و مطبوعاتی هادی خانیکی در خراسان، به تهیه کنندگی موسسه فرهنگی مطبوعاتی شهرآرا در سال ۱۳۹۷ ساخته شده است.

 از میهمانان و حاضران این نشست می توان به  مجید خرمی، سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد، جمعی از روزنامه‌نگاران، دانشجویان و هنرمندان مشهدی اشاره کرد.

+ خبرنگار : مرجانه حسین زاده | تنظیم: بهروز ریاضی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->