آغاز رویداد «کودک و شاهنامه» در فرهنگسرای کودک و آینده از ۶ اردیبشهت ۱۴۰۴ قربان نجفی، بازیگر سینما، خواننده شد حمید جبلی سریال «آقای قصه‌گو» را برای بچه‌ها می‌سازد نمایش فیلم‌های سینمایی ویژه روز دختر ۱۴۰۴ از تلویزیون + زمان پخش سریال پایتخت، رتبه اول آمار مردمی صداوسیما را به دست آورد نمایش‌های کمدی فردا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) به صحنه نمی‌روند سینما‌های سراسر کشور فردا (دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) تعطیل است برش‌هایی از زندگی «مصطفی اسداللهی» | جست‌وجوگر ایده در میان خطوط بازپخش سریال لیسانسه‌ها در شبکه سه + زمان پخش جشنواره ملی موسیقی نواحی به پایان راه رسید بازیگران جدید فصل سوم سریال خاندان اژدها را بشناسید نگاهی به وضعیت طراحی پوستر تئاتر در مشهد به بهانه روز گرافیک فیلم «داستان‌های موازی» اصغر فرهادی در بازار کن پیام همدردی وزیر فرهنگ با مجروحان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس ویژه برنامه «از مامان بگو» به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در تلویزیون+ زمان پخش صوت | آهنگ جدید مصباح قمصری با نام سوز عشق سریال یزدان روی آنتن شبکه سه + زمان پخش
سرخط خبرها

انیمیشن ایرانی «بیا آشتی کنیم» در جشنواره روسی به نمایش در‌می‌آید

  • کد خبر: ۱۳۱۹۱۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۱
انیمیشن ایرانی «بیا آشتی کنیم» در جشنواره روسی به نمایش در‌می‌آید
انیمیشن «بیا آشتی کنیم» به کارگردانی عبدالله علیمراد قرار است در جشنواره بیگ کارتون روسیه به نمایش درآید.

به گزارش شهرآرانیوز، انیمیشن کوتاه «بیا آشتی کنیم» به کارگردانی عبدالله علیمراد در شانزدهمین جشنواره انیمیشن بیگ کارتون روسیه به نمایش درمی‌آید. این رویداد که بزرگ‌ترین جشنواره انیمیشن سالانه در روسیه است، شامل نمایش انیمیشن‌های کوتاه و بلند مخصوص کودکان و بزرگسالان است و در کنار نمایش فیلم‌ها، نشست‌هایی با هنرمندان و کارگردانان برجسته و کلاس های تخصصی تکنیک های مختلف انیمیشن نیز برگزار خواهد شد.

شانزدهمین دوره این جشنواره در شهر مسکو و از تاریخ ۲۷ اکتبر تا ۷ نوامبر (۵ تا ۱۶ آبان) برگزار می‌شود.

سریال انیمیشن کودکانه «بیا آشتی کنیم» محصول مرکز انیمیشن سوره که به تازگی موفق به دریافت جایزه جشنواره انیمور روسیه شده بود، در ۱۳ قسمت ۷ دقیقه‌ای به تولید رسیده و در ساخت آن از تکنیک استاپ موشن استفاده شده است.

در این مجموعه، شخصیت‌ها از جنس خمیری هستند و قصه آن درباره دو شخصیت است که همسایه یکدیگر هستند و به تناسب داستان، تحولی میان آنها اتفاق می‌افتد.این انیمیشن عروسکی، اثری بدون کلام و با زبان بین‌المللی است که با مقیاسی کوچکتر از واقعیت در نسبت یک به ده ساخته شده است.

پخش بین‌المللی این انیمیشن به عهده مرکز بین‌الملل سوره است و سایر عوامل این انیمیشن عبارتند از؛ تصویربردار: محمدرحیم بختیاری، صداگذار: مهرشاد ملکوتی، آهنگسار: عباس دبیردانش، طراح و سازنده عروسک‌ها: مانی کاشیان، تدوین: محمد ناصری، امور رایانه: سروش دیانتی، ترکیب‌بندی صحنه‌ها: امیرحسین علیمراد، عکاس و تصویربردار پشت صحنه: محمدرضا علیمراد، جلوه‌های ویژه: سیدمسعود معصوم زاده، لوازم صحنه: هدا عظیمی و الهام امینیان، محصول: مرکز انیمیشن سور.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->