شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تأکید رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد بر لزوم جایگاه بانوان در برنامه‌ریزی شهری

  • کد خبر: ۱۳۱۹۸۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
تأکید رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد بر لزوم جایگاه بانوان در برنامه‌ریزی شهری
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اهمیت ویژه جایگاه بانوان در دوره ششم شورای شهر گفت: سیاست‌هایی که شورا در حوزه بانوان و خانواده دارد، باید در برنامه‌های میان مدت شهرداری برای سه سال آینده گنجانده و منجر به پروژه‌های اجرایی و طرح‌های پیشران در این زمینه شود.

زهرا زنگنه | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها بررسی برنامه میان مدت، یکی از دستورکار‌های اصلی در کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر است؛ برنامه‌ای که قرار است خط و مشی مدیریت شهری در افق‌های پیش رو را تبیین کند و با ریل گذاری مناسب، مشهدالرضا (ع) را به جایگاه جهان شهری برساند. در همین راستا نقش بانوان در برنامه میان مدت موضوعی حائز اهمیت است و ساز وکار آن در کمیسیون بانوان و خانواده در حال بررسی است.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اهمیت ویژه جایگاه بانوان در دوره ششم شورای شهر گفت: سیاست‌هایی که شورا در حوزه بانوان و خانواده دارد، باید در برنامه‌های میان مدت شهرداری برای سه سال آینده گنجانده و منجر به پروژه‌های اجرایی و طرح‌های پیشران در این زمینه شود. این برنامه‌ها بر اساس مسائلی درنظر گرفته شده که در حوزه بانوان رصد شده و در نهایت تبدیل به راهبرد و طرح‌های پیشران در این حوزه شده است و البته باید با شاخص‌هایی همراه شود تا کنترل پروژه میسر باشد.

توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای امنیت بانوان

فاطمه سلیمی در جلسه بررسی ابعاد برنامه میان مدت در کمیسیون بانوان و خانواده افزود: با توجه به اینکه به مشهد، نگاه جهان شهری داریم، شورای شهر به سیاست گذاری در چهار سطح محله، شهر، کشور و بین الملل پرداخته است. در حوزه بانوان نیز همین نگاه وجود دارد. در این برنامه، بخش‌های مهمی مانند توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای امنیت بانوان در فضای زیست پذیری شهری تعریف شده است.

وی با بیان اینکه شهر باید برای حوزه بانوان در جامعه آماده شود و تطبیق پیدا کند، یادآوری کرد: یکی از اصول برنامه ریزی، توجه به استفاده کنندگان از پروژه هاست؛ بنابر این در نگاه مدیران برنامه ریزی باید به زنان که بیش از ۵۰ درصد جمعیت جامعه هستند، به عنوان مخاطب توجه شود و این، نشان دهنده عدالت توزیعی در استفاده از امکانات شهر است.

بودجه ریزی متناسب با اجرا

عضو هیئت رئیسه شورای شهر افزود: اقدامات و سیاست‌های پروژه‌ها در برنامه‌های میان مدت مطرح شده است. این اقدامات برای اجرایی شدن به ساختاری مناسب احتیاج دارد که باید در مجموعه مدیریت شهری درنظر گرفته شود تا بتوان نتایج و خروجی‌ها را رهگیری کرد. به طور کلی یکی از ضعف‌های ساختار شهرداری، کنترل پروژه در برنامه هاست که زیرساخت‌های آن باید تقویت شود. بودجه ریزی هم باید با برنامه‌ها و اقدامات اجرایی همخوانی داشته باشد تا در نهایت کل این حلقه متناسب با سیاست‌های نظام و رهبری معظم انقلاب و بیانیه گام دوم انقلاب تنظیم شود.

تعاملی بودن، نقطه قوت برنامه میان مدت

وی توجه ویژه به خانواده‌های پرجمعیت، دیپلماسی شهری، اشتغال و کارآفرینی بانوان سرپرست خانوار و همچنین لزوم داشتن نگاه ویژه در موضوع افزایش جمعیت در همه ابعاد مدیریت شهری را در این برنامه ریزی ضروری دانست و گفت: نقطه قوت این برنامه، تعاملی بودن آن است که از نظرات گروه‌های مختلف در آن استفاده شده است، ولی باید این برنامه منطبق با نظرات افراد فعال در حوزه اجرا هم باشد؛ زیرا اگر در زمان برنامه ریزی به ذی نفعان، منابع و امکانات و شرایط موجود به درستی توجه نشود، منجر به اجرا نشدن برنامه‌ها و هدر رفت منابع خواهد شد. سلیمی تأکید کرد: خلأ دیگر، توجه به حضور اتباع با توجه به جمعیت شایان توجه آن هاست که باید در سیاست‌ها اضافه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->