فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

بررسی علت تعطیلی مجله سروش نوجوان در برنامه «مستند ماجرا»

  • کد خبر: ۱۳۲۰۱۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
بررسی علت تعطیلی مجله سروش نوجوان در برنامه «مستند ماجرا»
امروز رادیو صبا به مناسبت روز نوجوان در برنامه «مستند ماجرا» به بررسی علت تعطیلی مجله سروش نوجوان می پردازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ماجرا» عنوان برنامه مستند از این شبکه رادیویی است که با شعار «هر نام آوری ماجرایی دارد» از رادیو صبا پخش می شود. این مستند در هر قسمت با ماجراجویی به دلایل شهرت افراد و ماجراهای مختلف می پردازد.

ماجرا روز یکشنبه ۸ آبان به مناسبت روز نوجوان به ماجرای کناره گیری قیصر امین پور از مجله سروش نوجوان و تعطیلی این مجله می پردازد.

انسیه شمس اللهی تهیه کننده این برنامه گفت: در این قسمت از برنامه مستند «ماجرا» به مناسبت روز نوجوان پرونده‌ای تهیه کردم از ماجرای شروع به کار مجله ی سروش نوجوان در سال ۶۷ به سردبیری قیصر امین پور و بعد اخراج وی در سال ۸۱ از سروش.

سروش نوجوان عنوان مجله‌ای است که از فروردین ۱۳۶۷ تا اسفند ۱۳۸۵ منتشر می‌شد. تعداد ۲۲۸ نسخه از این ماهنامه در ۱۹ سال منتشر گردیده است

از نخستین شماره تا سال ۱۳۸۲ فریدون عموزاده خلیلی، قیصر امین‌پور و بیوک ملکی سردبیران این مجله بودند.

شمس اللهی افزود: در این برنامه دلایل این خروج را بررسی کردیم و با سیدعلی کاشفی خوانساری آخرین سردبیر سروش نوجوان هم مصاحبه‌ای داشتیم که حرف های شنیدنی داشتند.

مستند ماجرا روز یکشنبه ۸ مهر ساعت ۱۴:۳۰ به تهیه‌کنندگی انسیه شمس اللهی و گزارشگری آتنا سادات محمد پناه راهی آنتن می شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->