پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه بهداشتی و درمانی تا پایان سال

  • کد خبر: ۱۳۲۰۵۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه بهداشتی و درمانی تا پایان سال
معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۲ هزار پروژه بهداشتی و درمانی افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، بهروز رحیمی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه بلوغ سازمانی از شاکله‌های مهم رشد بدنه و توسعه فردی و تیمی در سازمان است، گفت: بلوغ سازمانی بر چند مدل تعریف می‌شود که شامل، بلوغ قابلیت، بلوغ مدیریت پروژه سازمانی، بلوغ مدیریت دانش، بلوغ معماری خدمات گرا و بلوغ مدیریت منابع انسانی است.
وی گفت: مهم‌ترین مدل بلوغ سازمانی، مدل منابع انسانی است که در اصل به عنوان ابزار مدیریتی طراحی شده است، زیرا هم می‌تواند برای ارزیابی سازمان مورداستفاده قرار گیرد و هم در شناسایی مراحلی که منجر به ارتقای عملکرد کارکنان می‌شوند، کمک دهنده باشد و به عبارت دیگر این مدل بلوغ در اصل پشتیبان سازمان‌ها برای افزایش سازگاری سایر مدل‌ها و بهبود و توسعه مدیریت منابع انسانی است.
معاون وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه هماهنگی بین بخشی در همه سیاستگذاری‌ها و اقدامات مهم سازمان باید بین مدیران ارشد و میانه با رأس سازمان انجام شود، گفت: از اهم اقداماتی که برای یکپارچه سازی سازمانی و تصمیم گیری اثربخش باید انجام شود، هماهنگی بین بخشی است که در این راستا هماهنگی در زمان مناسب، می‌تواند در تسریع روند تصمیمات درون بخشی و اجرای آن مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه اجرای قانون از مهم‌ترین مباحث مدیریت در هر سازمانی است، گفت: در هر سازمانی احترام به قانون و تأکید بر رعایت اصول اخلاقی در اجرای آن از نکات مهم و تعیین کننده در روند رشد و تعالی سازمان خواهد بود که مدیران وزارت بهداشت باید به این نکته توجه داشته باشند.
رحیمی با بیان اینکه جهاد تبیین درخصوص عملکرد کاری، حجت را بر همه مدیران کشور تمام کرده است، گفت: اینکه عملکرد روزانه و اقدامات شاخص در راستای خدمت رسانی به مردم را منعکس کنیم، به معنای خودنمایی نیست، بلکه آگاه سازی و روشنگری مسئولین از عملکرد و شفاف سازی برای مردم است که باید این مهم را با جدیّت در همه امور کاری خود دنبال کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: هر چه شفاف تر، پویاتر و به دوراز هر ابهامی اقدامات و خدمات را در رسانه ها، صداوسیما و فضای مجاری منتشر کنیم، مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و مسیرگیری‌های صحیح سازمان بالاتر رفته و منتج به نتیجه‌ای مطلوب خواهد شد.
معاون وزیر بهداشت بابیان اینکه ساختار تشکیلات تفصیلی وزارت بهداشت باید با جدیّت و سرعت عمل بیشتری اصلاح شود، عنوان کرد: برای اصلاح تشکیلات و ساختار تفصیلی وزارت بهداشت، جلسات متعددی صورت گرفته است و به دنبال چابک سازی و بهبود بهره وری سازمانی هستیم که در این راستا اصلاح تشکیلات دانشگاه‌های علوم پزشکی پس از ستاد مرکزی وزارت بهداشت، در دست اقدام است.
رحیمی با تأکید بر اینکه در حوزه منابع فیزیکی و پروژه‌های بهداشتی و درمانی در سطح کشور اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، اظهار کرد: یکی از افتخارات حوزه سلامت در دولت سیزدهم، تکمیل و تجهیز پروژه‌های نیمه کاره بهداشتی و درمانی با اولویت مناطق کم برخوردار و محروم بوده است که تا پایان سال بیش از ۲ هزار پروژه افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی در پایان با تأکید بر پرداخت به موقع، توجه به رفاهیات و مطالبات کارکنان وزارت بهداشت، اظهار کرد: بار‌ها در مصاحبه‌ها و گفتگو‌های خبری خود بیان کرده ام که مهم‌ترین سرمایه‌های وزارت بهداشت، منابع انسانی آن است و در همین راستا هر آنچه در توان داریم گذاشته ایم که بتوانیم از همه نظر نیاز‌های کارکنان خود را تأمین کنیم که امیدواریم در این راستا سازمان برنامه و بودجه و همچنین سازمان اداری و استخدامی ما را یاری کنند تا بار و فشار کاری و معیشتی را از دوش کارکنان نظام سلامت برداریم.

منبع: فارس

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->