آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۳.۵ تن آنتی بیوتیک به خراسان رضوی اختصاص یافت

  • کد خبر: ۱۳۲۰۶۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
۳.۵ تن آنتی بیوتیک به خراسان رضوی اختصاص یافت
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از محموله جدید دارویی وارد شده به کشور که شامل ۵۰ تن انواع داروی آنتی بیوتیک بود هفت درصد معادل ۳.۵ تن به استان خراسان رضوی اختصاص یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناصر وحدتی افزود: از این میزان حدود ۸۰ درصد سهمیه استان خراسان رضوی معادل ۲.۸ تن آنتی بیوتیک به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: این دارو‌ها شامل انواع سوسپانسیون اطفال، آموکسی‌سیلین، آموکسی کلاو، سفکسیم، سفالکسین و آزیترومایسین است که از طریق هندوستان وارد کشورمان شده است.

هیچ گونه کمبودی در خصوص واکسن آنفلوانزا وجود ندارد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به عدم کمبود واکسن آنفلواآنزا در حوزه تحت پوشش این دانشگاه نیز گفت: تعداد واکسن موجود در انبار‌ها و داروخانه‌ها بیش از حد نیاز است و هیچ گونه کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
دکتر وحدتی افزود: واکسن‌های موجود در سه نوع ایرانی، هلندی و فرانسوی هستند که تمامی آن‌ها تأییدیه سازمان بهداشت جهانی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو را دارند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.
هم‌اکنون بیش از هزار داروخانه در استان خراسان رضوی دایر است و تعداد داروخانه‌های موجود در مشهد، حدود ۹۰۰ داروخانه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->