صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

بازگشت سرطان سینه را با این روش‌ها دورنگهدارید

  • کد خبر: ۱۳۲۱۵۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۱:۵۸
بازگشت سرطان سینه را با این روش‌ها دورنگهدارید
بیشتر زنانی که برای سرطان سینه تحت درمان قرار می‌گیرند وجه مشترک دیگری هم دارند، آن‌ها نگران بازگشت سرطان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر میشل شاین، متخصص سرطان سینه و متخصص ژنتیک در موسسه سرطان ویلموت در نیویورک، برای جلوگیری از عود این نوع سرطان، توصیه‌هایی را   ارائه داده است.

محیط زیست

مطالعات نشان می‌دهد که ۹۰ درصد سرطان‌های سینه منشأ محیطی دارند. محیط شامل سبک زندگی (رژیم غذایی، ورزش یا کمبود آن وسیگار کشیدن)، سموم داخل و خارج خانه و محصولات مصرفی و بسته‌بندی است.دکترشاین توصیه می‌کند که برچسب‌های محصولات را برای اقلامی که به ‌طور معمول استفاده می‌شوند، بخوانید و از مواد شیمیایی یا نگهدارنده‌ها (به‌ عنوان مثال پارابن‌ها، فتالات‌ها، پترولاتوم) با خواص ایجاد اختلال هورمونی دوری کنید.

 الکل
بیشتر مطالعات در  دو دهه  اخیر به طور مداوم ارتباط بین مصرف الکل و خطر ابتلا به سرطان سینه را نشان داده‌اند.
 ورزش

دکتر شاین می‌گوید که ورزش را به‌ عنوان داروی خود در نظر بگیرید. به ‌این ‌ترتیب، احتمال کمتری وجود دارد که بگویید: «این هوا بارانی است، ساعت 16:50 تاریک است و من نمی‌خواهم به باشگاه بروم یا ورزش کنم.» انجمن انکولوژی بالینی آمریکا توصیه می‌کند که پس از تشخیص سرطان، فرد باید ۱۵۰ دقیقه در هفته یا حدود نیم ‌ساعت در روز، پنج روز در هفته ورزش کند. دکتر شاین تاکید می‌کند که ورزش می‌تواند نحوه بیان ژن‌ها را تغییر دهد و منجر به تغییرات اپی‌ژنتیکی مفید در بیماران سرطانی شود. همچنین فعالیت بدنی پس از تشخیص ممکن است خطر مرگ ناشی از سرطان سینه را کاهش دهد.

 رژیم غذایی

 تحقیقات نشان می‌دهد یک رژیم غذایی گیاهی یا مدیترانه‌ای (کم یا بدون گوشت قرمز و مقدار زیادی روغن زیتون) با ۶۲ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در مقایسه با افرادی که از این نوع رژیم غذایی پیروی نمی‌کنند، مرتبط است. بازماندگان سرطان سینه باید بیشتر از سبزیجات تازه استفاده کنند و از غذاهای فراوری ‌شده (هر چیزی که در بسته یا جعبه موجود است) اجتناب و در‌عین ‌حال روی غذا در طبیعی‌ترین شکل آن تمرکز کنند.

 شکر

مصرف بیش از حد شکر فراوری ‌شده می‌تواند منجر به مقاومت به انسولین شود. سطوح بالاتر انسولین احتمالاً به رشد سلول‌‌های سرطانی کمک می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که بین رژیم‌های غذایی با شاخص گلیسمی بالا و خطر ابتلا به سرطان سینه، صرف‌نظر از وضعیت یائسگی، مصرف الکل و فعالیت بدنی ارتباط وجود دارد. پس با مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده، فیبر و پروتئین، تولید انسولین را محدود کنید. دکتر شاین پیشنهاد می‌کندکه از نوشیدنی‌های شیرین و گازدار و نوشیدنی‌های میوه‌ای خودداری و قندهای طبیعی موجود در میوه‌ها و سبزیجات را انتخاب کنید.

 استرس

مطالعاتی که استرس را با بروز سرطان مرتبط می‌کند، نتایج متفاوتی را نشان داده‌اند. اندازه‌گیری استرس دشوار است. آن چه برای یک نفر استرس‌زاست ممکن است برای دیگری نباشد. او پیشنهاد می‌کند در صورت امکان از همنشینی با افرادی که باعث استرس می‌شوند، اجتناب کنید. مدیتیشن، نشستن در جکوزی، گذراندن وقت در طبیعت و ... می‌تواند برای دوری از استرس مفید باشد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->