روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان فرانسه در واکنش به ادامه جنگ غزه ویزای کار پرسنل امنیتی خطوط هوایی رژیم اشغالگر را تمدید نکرد کمیسیون امنیت ملی مجلس تحولات قفقاز را بررسی کرد آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با اساتید حوزه علمیه قم: پویاسازی دین و موقعیت شناسی، کلید مواجهه با چالش‌های نوین است آمریکا گروه «جدایی‌طلبان بلوچ پاکستان» را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد عراقچی در گفت‌و‌گو با همتای ارمنستانی خود: باید احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور‌ها کاملا رعایت شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: جبهه مقاومت بخشی از بطن مردم منطقه است سرلشکر حاتمی: از مواضع آفریقای جنوبی در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا به کشورمان تقدیر می‌کنیم مهاجرانی در نشست خبری: قیمت بنزین را فعلا تغییر نمی‌دهیم وزیر امور خارجه مصر: با استقرار نیرو‌های بین‌المللی در غزه مخالفتی نداریم محکومیت ترور روزنامه‌نگاران در غزه از سوی سازمان ملل 
سرخط خبرها

موافقت دولت با آیین‌نامه پرداخت کمک معیشت ماهانه به جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر فاقد شغل و درآمد

  • کد خبر: ۱۳۲۲۲۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
موافقت دولت با آیین‌نامه پرداخت کمک معیشت ماهانه به جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر فاقد شغل و درآمد
در جلسه هیئت دولت به ریاست آیت الله سیدابراهیم رئیسی، آیین‌نامه اجرایی پرداخت کمک معیشت ماهانه به جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر فاقد شغل و درآمد به تصویب رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت وزیران در اجرای تکلیف قانونی مندرج در بند (هـ) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور درخصوص پرداخت کمک معیشت ماهانه به جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر فاقد شغل و درآمد توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، آیین نامه اجرایی آن را به تصویب رساند.

به موجب آیین نامه فوق، کمک معیشت موضوع این آیین نامه معادل حداکثر ۱/۶ برابر حداقل حقوق کارکنان شاغل دولت در سال ۱۴۰۰ است.

متقاضیان برخورداری از کمک معیشت موضوع این آیین نامه، می‌بایست درخواست خود را در سامانه اعلامی از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران ثبت و سپس اقرار نامه محضری مبنی بر فاقد شغل و درآمد بودن را در سامانه یادشده بارگذاری نمایند و بنیاد نیز مکلف است حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز کاری پس از ثبت نام متقاضی، به منظور احراز استحقاق متقاضی برای برخورداری از کمک معیشت و احراز عدم اشتغال اقدام کند.

براساس آیین نامه یاد شده، بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است نسبت به برقراری کمک معیشت که میزان آن از حداقل حقوق کارکنان دولت کمتر نباشد، برای مشمولان این آیین نامه براساس درصد جانبازی، شرایط سنی، بیماران صعب العلاج و افراد مشمول دارای محدودیت‌های جسمی حرکتی و ضایعات غیرجانبازی و با اولویت سه دهک اول و درچارچوب اعتبارات مصوب اقدام نماید.

اصلاح مصوبه دولت درخصوص پرداخت تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در سال ۱۴۰۱

هیئت وزیران با هدف رفع موانع ساخت مسکن روستایی، پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی درخصوص اصلاح مصوبه مربوط به پرداخت تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در سال ۱۴۰۱ را تصویب کرد.

به موجب اصلاح مصوبه مذکور، سقف فردی تسهیلات از ابتدای سال ۱۴۰۱ با رعایت مقررات ملی ساختمان برای حداقل ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، مبلغ ۲ میلیارد ریال برای دوره مشارکت مدنی و فروش اقساطی (در مجموع به مدت ۲۰ سال) تعیین می‌گردد.

وزارت راه و شهرسازی مکلف است با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر اساس معیار‌های شدت ضریب محرومیت، بالاتر بودن جمعیت نسبی و نسبت خانواده­های دچار بدمسکنی، روستا‌های هدف را انتخاب و اشخاص مشمول با اولویت مددجویان کمیته امداد و بهزیستی به بانک عامل معرفی شوند.

شرایط استفاده از تسهیلات موضوع این تصویب­نامه در سال ۱۴۰۱ عبارتند از:

الف) عدم استفاده متقاضی از تسهیلات بانکی طرح ویژه نوسازی و بهسازی در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت در سنوات گذشته

ب) عدم استفاده متقاضی از امکانات دولتی مربوط به تأمین مسکن شامل زمین، واحد مسکونی و یا تسهیلات یارانه‌ای خرید و یا ساخت واحد مسکونی در مناطق شهری (استعلام سبز بودن فرم «ج» از سامانه وزارت راه و شهرسازی)

ج) متقاضیان شهری در طرح‌های حمایتی مسکن، درصورت استفاده از تسهیلات مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت از سال ۱۳۸۴، امکان بهره‌مندی از طرح‌های حمایتی مسکن در شهر‌ها را ندارند.

د) استفاده از ظرفیت این آیین­نامه برای مردان مجرد با اولویت متأهلین، بلااشکال است.

همچنین به موجب مصوبه دولت، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است نسبت به تعیین بانک‌های عامل و سهمیه آن‌ها برای پرداخت تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت با ضمانت سفته زنجیره‌ای اقدام نماید.

در صورت درخواست متقاضی، بانک عامل سند مالکیت واحد روستایی در حال بهسازی و نوسازی را به عنوان وثیقه و ضمانت دریافت تسهیلات دریافت می‌نماید.

علاوه بر این، متقاضیانی که از تاریخ تصویب تسهیلات مذکور در شورای عالی مسکن ۲۵ آبان ۱۴۰۰ نسبت به انعقاد قراداد با بانک عامل اقدام نموده اند، می‌توانند از تسهیلات متمم تا سقف فردی تسهیلات (۲۰۰ میلیون تومان) از محل سهمیه سال ۱۴۰۱ و در چارچوب تضمین نامه صادره سازمان برنامه و بودجه کشور استفاده نمایند.

موافقت دولت با اختصاص اعتبار به منظور ارتقای سطح عملیاتی مدیریت بحران در حوزه مقابله با مخاطرات طبیعی

با موافقت هیئت وزیران و در راستای ارتقای سطح عملیاتی مدیریت بحران در حوزه مقابله با مخاطرات طبیعی و انسان ساخت، مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای جهت تجهیز سوله مدیریت بحران و آزمایشگاه‌های تخصصی اداره کل پزشکی قانونی استان تهران و تقویت زیرساخت‌ها در زمینه تشخیص هویت اجساد و بررسی‌های انجام شده، به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اختصاص یافت.

همچنین به موجب مصوبه دولت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه، به سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال نماید.

اصلاح ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور

هیئت وزیران با هدف تأمین نظر مجلس شورای اسلامی و رفع مغایرت قانونی درخصوص مصوبه مربوط به اصلاح ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مجدد مصوبه یاد شده موافقت کرد.

به موجب این اصلاحیه، دستگاه‌های اجرایی و همچنین دستگاه‌های اجرایی استانی مکلفند پاداش پایان خدمت کارکنان خود را از محل فروش اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول مازاد در صورت وجود مجوز قانونی و همچنین صرفه جویی در اعتبارات هزینه‌ای و اعتبارات هزینه‌ای از محل درآمد اختصاصی تأمین و پرداخت نمایند.

اصلاح آیین نامه اجرایی حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی و صنعت ریزالکترونیک

به منظور تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و رفع مغایرت قانونی درخصوص «آیین نامه اجرایی حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی و صنعت ریزالکترونیک»، آیین نامه مذکور را اصلاح کرد.

بر این اساس، مصوب شد منابع این آیین نامه از حقوق ورودی واردات گوشی‌های همراه ساخته شده خارجی بالای (۶۰۰) دلار تأمین و پس از واریز به ردیف درآمدی مربوط در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و صد درصد منابع مذکور به منظور حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی و صنعت ریز الکترونیک (میکرو الکترونیک)، به منظور افزایش سرمایه صندوق اختصاص یافته و مطابق این آیین نامه مصرف شود.

موافقت با اصلاح اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج

با موافقت هیئت وزیران و به منظور تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج اصلاح شد.

به موجب اصلاح اساسنامه یاد شده، سرمایه اولیه صندوق مذکور مبلغ ۱۰ میلیارد ریال می‌باشد که از محل منابع داخلی سازمان مطابق قوانین و مقررات مربوط تأمین و صد درصد کل سهم آن متعلق به دولت (سازمان بیمه سلامت ایران) است.

اصلاح تعرفه‌های تشویقی نسخه الکترونیک ارایه دهندگان خدمات سلامت

به منظور تأمین نظر مجلس شورای اسلامی و رفع مغایرت قانونی اعلام شده درخصوص مصوبه مربوط به تعرفه‌های تشویقی نسخه الکترونیک ارایه دهندگان خدمات سلامت، هیئت وزیران با اصلاح این مصوبه موافقت کرد.

به موجب اصلاح مصوبه مذکور، تعرفه‌های تشویقی یاد شده معادل میزان تعیین شده در مصوبه، حسب عملکرد به تجویزگران طرف قرارداد صرفاً در صورت ثبت تشخیص در قالب نسخه الکترونیک در سال ۱۴۰۱ پرداخت می‌گردد.

اصلاح مصوبه دولت درخصوص تشویق ورود سرمایه و ارز از سایر کشور‌ها با نگاه تسهیل گرایانه

با پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور و به منظور تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، مصوبه مربوط به تشویق ورود سرمایه و ارز از سایر کشور‌ها با نگاه سهیل گرایانه اصلاح شد.

بر این اساس، وزارت کشور (فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران) موظف است حداکثر ظرف یک ماه برای اتباع خارجی که حداقل معادل یکصد هزار دلار به ارز‌های دیگر سپرده­گذاری بلندمدت یا به همان میزان در ایران سرمایه گذاری کنند، پس از تأیید و اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی مجوز اقامت ۵ ساله صادر کند.

اصلاح آیین‌نامه نظارت بر ارایه خدمات ناوبری هوایی غیرنظامی

با هدف تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و رفع مغایرت و ایراد قانونی درخصوص آیین نامه نظارت بر ارایه خدمات ناوبری هوایی غیرنظامی، هیئت وزیران با پیشنهاد اصلاح آیین نامه مذکور موافقت کرد.

به موجب اصلاح آیین نامه فوق، «نشریه اطلاعات هوانوردی» شامل نشریه‌ای حاوی اطلاعات معتبر لازم و ضروریت است که مطابق قوانین و مقررات مربوط منتشر می‌شود.

همچنین در مواردی که وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی اقدام به تهیه و تدوین مقررات، ضوابط و الزامات مرتبط با هوانوردی در فضای کشور و فرودگاه‌ها می­ کنند که ممکن است به هر نحوی از انحا هوانوردی غیرنظامی را دچار محدودیت و یا متأثر نماید، موظفند قبلاً نظر شورای عالی هواپیمایی کشوری را جلب کنند.

تعیین نماینده و اعلام نظر دولت درخصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس

هیئت وزیران در ادامه، ضمن اعلام نظر درخصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده خود را برای پیگیری موضوعات مربوط تعیین کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->