حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل: کودکان مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان افزایش یافته‌اند

  • کد خبر: ۱۳۲۲۸۰
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱
سازمان ملل: کودکان مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان افزایش یافته‌اند
دفتر هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرده است که موارد ابتلای کودکان به سوءتغذیه در افغانستان نزدیک به ۵۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) بامداد روز دوشنبه، ۹ آبان به نقل از موسسه محافظت از کودکان گزارش داده که شمار کودکان بستری‌ شده ناشی از سوءتغذیه در افغانستان از آغاز سال جاری میلادی تاکنون ۴۷ درصد بیشتر شده است.

اوچا دلیل این افزایش در شمار کودکان مصاب به سوءتغذیه را گرسنگی بی‌سابقه عنوان کرده است.

بر بنیاد معلومات نشر شده، موارد ابتلای کودکان به سوءتغذیه به‌گونه‌ای بوده که در برخی موارد پیش از مداوا جان داده‌اند.

آمارهای منتشر شده شبکه محافظت از کودکان نشان می‌دهد که تیم‌های سلامت سیار این نهاد، در ماه نخست سال جاری میلادی ۲۵۰۰ کودک مبتلا به سوءتغذیه را بستری کرده بودند اما تعداد بستری‌شدگان در ماه سپتامبر به چهار هزار و ۲۷۰ مورد افزایش یافته است.

ارزیابی‌های سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که نصف جمعیت افغانستان با گرسنگی شدید روبه‌رو هستند و شش میلیون جمعیت کودک و بزرگ‌سال در کشور فاصله کمی با قحطی دارند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->