سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا فعلا برنامه‌ای برای تحریم ایران را ندارد

  • کد خبر: ۱۳۲۳۴۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۲
اتحادیه اروپا فعلا برنامه‌ای برای تحریم ایران را ندارد
یک سخنگوی اتحادیه اروپا درباره احتمال تشدید تحریم‌ها علیه ایران و طبقه‌بندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی توضیح داد که بسته تحریمی جدیدی روی میز نیست که اظهار نظر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «دانا اسپینانت» معاون سخنگوی کمیسیون اروپا این مطلب را روز دوشنبه در نشستی با خبرنگاران در بروکسل و در پاسخ به سووال خبرنگاری مطرح کرد که پرسید: وزیر خارجه آلمان اعلام کرده که اتحادیه اروپا بسته تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال خواهد کرد و در حال ارزیابی این مساله هستند که آیا می‌توانند سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهند. آیا از کمیسیون اروپا خواسته شده تا این تحریم‌ها را آماده کند و اگر چنین است چه زمانی به سفرای اتحادیه اروپا تحویل می‌شود.

در همین پیوند «نبیلا مسرلی» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا توضیحات بیشتری ارائه داد و گفت نمی‌تواند درباره روند مذاکرات شورای وزیران امورخارجه اتحادیه اروپا در این خصوص اظهارنظر کند چون مسائلی که در جلسه مطرح می‌شود محرمانه است.

وی با بیان اینکه سخنان او مواضع دولت برلین را نیز نمایندگی نمی‌کند تصریح کرد:« اضافه کردن سازمان‌ها به فهرست گروه‌های تروریستی به تصمیم شورا بستگی دارد و اینکه طرح آن به اتفاق آراء تصویب شود.» وی به این ترتیب تلویحا اشاره کرد که بسته تحریمی جدیدی روی میز نیست.

این درحالیست که وزیر امورخارجه آلمان هفته پیش در ادامه رویکرد مداخله‌جویانه غرب در امور داخلی ایران، مسائل حقوق بشری را بهانه و ادعا کرد: ما در حال آماده‌سازی تحریم‌های حقوق بشری بیشتری از سوی اتحادیه اروپا هستیم.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه کشورمان اخیرا در سخنانی پیرامون مسیر غیرسازنده، تکراری و شکست خورده اروپایی‌ها هشدار داد و تصریح کرد: برای ما مشخص هست که چند رهبر اروپا نگاه شکست خورده نسبت به تحولات دارند.

وی همچنین در توئیتی خاطر نشان کرد که طرف‌های اروپایی « با اشتباه محاسباتی، طی اقدامی غیرسازنده که مبتنی بر انبوهی از اطلاعاتِ غلط بود، دوباره به ابزار نخ‌نما و بی‌اثر تحریم علیه ایرانیان متوسل شد. اغتشاش و تخریب اموال عمومی در هیچ‌جای جهان تحمل نمی‌شود و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.»

در همین حال ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در مورد اظهارات مقامات آلمان درباره احتمال قرار گرفتن سپاه در لیست گروه های تروریستی این کشور، گفت: اظهارات مقامات کشور آلمان در ارتباط با تصمیم برای تحریم سپاه، در ادامه اقدامات غیرسازنده و غیرمسئولانه این کشور است که ناشی از ادامه رویکرد غلط این‌ها در ارتباط با دولت و ملت ایران است.

کنعانی تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهاد نظامی رسمی جمهوری اسلامی است و امیدواریم هم دولت آلمان و هم دیگر دولت‌ها که در این زمینه اقدامی دارند، به نتیجه اقدامات غیرسازنده خودشان توجه کنند و به طور خاص منافع دوجانبه خودشان را قربانی مصالح سیاسی زودگذر و تصمیمات احساسی نکنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->