تفکیک درست زباله‌ها در خانه تکانی آخر سال | به اسم خانه تکانی به کام محیط زیست هواپیما‌های زمین‌گیر روسی در ایران به پرواز در می‌آیند تمامی بیمارستان‌های خصوصی و غیردولتی به پذیرش بیماران اورژانسی موظف شوند اضافه شدن ۸ پایگاه امداد و نجات در جاده‌‌های خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ تخمین بیش از ۶۸۰ هزار نفر ظرفیت اسکان در مشهد آیا افراد دیابتی می‌توانند روزه بگیرند؟ شلیک مرگبار در خوزستان| قتل ۲ کارمند شرکت آب و فاضلاب خوزستان فراهم‌شدن شرایط رزرو آنلاین اقامتگاه در مشهد نظارت ۱۲۳ بازرس بر واحد‌های اقامتی رسمی در ایام نوروز ۱۴۰۴ واژگونی خودرو در گناباد یک کشته برجای گذاشت (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) تدارک ۸۴ رام قطار روزانه با ظرفیت ۳۸ هزار مسافر به مشهد در نوروز ۱۴۰۴ میزان سرقت در خراسان رضوی ۲۷ درصد کاهش یافت (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اجرا شود افزایش موارد مبتلا به کرونا و آنفلوآنزا در هفته جاری (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) درباره دکتر ناصر قفلی، کارآفرین و خیر مدرسه ساز | درختی بپرور که بار آورد هزینه درمان زنان سرپرست خانوار معسر رایگان می‌شود طرح قاضی مدرسه در ۴۰۰ مدرسه استان خراسان رضوی اجرا شده است واکنش‌ها به پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش سن پذیرش در دانشگاه‌ تربیت معلم خشک‌سالی شدید در هرمزگان | فقط ۲ ماه تا پایان ذخایر سد‌ها باقی مانده است بیش از ۵۰ درصد ایرانیان بزرگسال چاقی و اضافه وزن دارند این توصیه‌ها را هنگام خانه تکانی جدی بگیرید بیماران مبتلا به دیابت با عوارض چشمی از روزه داری اجتناب کنند  برای اولین بار «خدنگ بزرگ» در جنوب دریاچه ارومیه دیده شد طراحی چرخه حمایتی کامل برای کارآفرینی زنان و دانش‌آموزان ارائه خدمات مشاوره‌ای به زائران حرم امام‌رضا(ع) در طرح «افطار تا سحر» رمضان ۱۴۰۳ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | جو نسبتاً پایدار به همراه افزایش دما در سطح استان تأکید بر اولویت‌ درخت‌داری بر درخت‌کاری در نشست خبری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برنامه‌های نوین وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح آگاهی زیست‌محیطی دانش‌آموزان فرهنگ نیکوکاری برای جامعه‌ای همدل مصرف ترامادول برای بسیاری از افراد زمینه‌ساز اعتیاد شده است جزئیاتی از پرونده سارق مرموزی که هنگام سرقت‌های سریالی، شوهرش را گم کرد!
سرخط خبرها

تمدید ثبت‌نام ازدواج دانشجویی

  • کد خبر: ۱۳۲۳۵
  • ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
تمدید ثبت‌نام ازدواج دانشجویی
ثبت‌نام بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی تا ۳۰ دی‌ماه امسال تمدید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشجویانی که تاکنون موفق به ثبت‌نام در بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی نشده‌اند، می‌توانند تا ۳۰ دی‌ماه امسال برای ثبت‌نام در این طرح اقدام کنند.

طرح همسفر تا بهشت، ویژه دانشجویان شرکت‌کننده در بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی برگزار می‌شود که در این مراسم زوج‌های دانشجو به مدت سه روز در مشهد مقدس اقامت خواهند داشت و ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد بوده و در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند، فقط یکی از آن‌ها به‌عنوان داوطلب اصلی ثبت‌نام می‌کند.

شرایط و ضوابط ثبت‌نام در بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی شامل زمان ثبت‌نام برای زوج‌های دانشجو از اول تا ۳۰ آذرماه امسال بوده و تاریخ عقد مجاز برای ثبت‌نام از ابتدای پارسال تا پایان ماه‌جاری است که واجدان شرایط می‌توانند برای ثبت‌نام در این طرح، از طریق لینک ازدواج دانشجویی که در سایت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه درج شده است، اقدام کنند.

پرینت ثبت‌نام اینترنتی، اصل عقدنامه، اصل شناسنامه زوجین، اصل کارت ملی زوجین و اصل کارت دانشجویی داوطلب اصلی از جمله مدارک مورد نیاز برای تایید مدارک زوجین است.

دانشجویان باید مدارک خود را تا یک هفته پس از ثبت‌نام برای تایید به دبیرخانه ازدواج دانشجویی (جنب سالن همایش‌های بین‌المللی غدیر، دبیرخانه ازدواج دانشجویی) ارائه کنند و ویرایش اطلاعات ثبت‌نام شده توسط خود داوطلب و صرفا قبل از تایید ثبت‌نام مقدور است.

دبیرخانه ازدواج دانشجویی از روز یکشنبه، از ساعت ۹ الی ۱۲ پذیرای شرکت‌کنندگان ازدواج دانشجویی خواهد بود و دانشجویان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن دبیرخانه ازدواج دانشجویی، ۰۲۴۳۳۰۵۴۲۷۶ تماس حاصل کنند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->