درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

استقلال از محمد نادری شکایت می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۳۲۹۲۹
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹
استقلال از محمد نادری شکایت می‌کند؟
باشگاه استقلال احتمالا از بازیکن پیشین خود شکایت خواهد کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در میان انبوهی از بدهی‌های باشگاه استقلال، یک پرونده قدیمی باعث ناراحتی مدیران این باشگاه شده است. محمد نادری که دو فصل پیش از پرسپولیس به استقلال پیوست، تحت قرارداد باشگاه کورتریک بلژیک بود و باید پول رضایت‌نامه این بازیکن پرداخت می‌شد.

قرارداد نادری توسط فردی به نام عبدیان که عضو هیئت مدیره استقلال بود در شرکت خود در قزوین بسته شد و در آن چهره‌هایی مثل اسماعیل خلیل‌زاده و حجت نظری که دیگر اعضای هیئت مدیره بودند، حضور داشتند، ولی خبری از احمد مددی مدیرعامل وقت باشگاه نبود چرا که او با اعضای هیئت مدیره استقلال اختلاف داشت.

قرارداد به نحوی بسته شد که از پولی که به نادری پرداخت می‌شد بخشی از رضایت‌نامه کورتریک بلژیک پرداخت شود که ظاهرا نادری قسط آخر را نمی‌پردازد. این مبلغ که گفته می‌شود بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دلار است، برای استقلال دردسری ایجاد نکرده است، اما قطعا با شکایت باشگاه بلژیکی روبرو خواهد شد.

باشگاه استقلال تاکنون دوبار به نادری اخطار داد که پول رضایت‌نامه را بدهد اما اقدامی از سوی بازیکن سابق آبی‌پوشان صورت نگرفت. باشگاه کورتریک نیز به استقلال اخطار داده که باید زودتر پول را بدهد. به همین دلیل، مسئولان استقلال از این بازیکن به کمیته تعیین وضعیت شکایت کرده‌اند تا بلکه این مشکل را حل کنند. نادری هنوز به این اتفاقات واکنشی نشان نداده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->