مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط
سرخط خبرها

بورل و بلینکن درباره برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کردند

  • کد خبر: ۱۳۲۹۴۲
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۲
بورل و بلینکن درباره برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کردند
جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در حاشیه نشست گروه هفت در آلمان، دیدار و درباره ایران گفت‌وگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، بورل با انتشار تصویری از این دیدار در حساب توئیتری خود، مشارکت میان اتحادیه اروپا و آمریکا « برای اطمینان از پاسخ هماهنگ به جنگ تهاجمی روسیه در اوکراین و سایر چالش‌های جهانی» را قوی و متحد خواند و افزود: ما همچنین درباره ایران و همکاری آن با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفتگو کردیم.

بورل توضیح بیشتری درباره محتوای این دیدار ارائه کرد.  این درحالیست که وزرای امور خارجه تروئیکای اروپایی و آمریکا صبح امروز نیز در جلسه‌ای مشترک پیرامون ایران گفت‌وگو کردند.

«جیمز کلورلی» وزیر امور خارجه انگلیس با انتشار تصویری از این دیدار در حساب توئیتری خود نوشت که در جلسه پیرامون آنچه او «تهدید امنیت بین المللی ناشی از ادامه تشدید تنش‌های هسته ای ایران» نامید، بحث شده است.وی در تداوم اتهامات غرب علیه برنامه هسته‌ای ایران افزود: انگلیس به همکاری با شرکای بین المللی ادامه خواهد داد تا اطمینان حاصل شود که ایران هرگز به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت.
آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا نیز با اشاره به این جلسه در توئیتی نوشت که همکاری‌های فرا آتلانتیک در حل چالش‌های بین‌المللی کلیدی است.

همچنین وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه هفت امروز با صدور بیانیه‌ای به تکرار موضع‌گیری‌های پیشین خود علیه ایران پرداخته و ادعا کردند که تعلل صورت گرفته از سوی تهران، مانع رسیدن به توافق نهایی وین و از سرگیری اجرای برجام شده است.

به گزارش ایرنا، مذاکرات رفع تحریم‌ها پس از ماه‌ها گفت‌وگوهای فشرده به نقطه‌ای رسیده است که اگر  آمریکا الزامات شکل‌گیری یک توافق پایدار و قابل اتکا را بپذیرد، توافق نهایی در کوتاه‌ترین زمان حاصل خواهد شد.

ایران تاکید دارد که شرط رسیدن به توافق رفع موثر و پایدار تحریم‌ها به نحوی است که انتفاع اقتصادی مردم تامین شود و موضوعی به عنوان اهرم فشار جهت استفاده علیه ایران نماند. اما دولت ضعیف جو بایدن که به دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی قدرت تصمیم‌گیری برای بازگشت به توافق هسته‌ای را ندارد به تاکتیک مقصرنمایی و تعیین ضرب‌الاجل‌های ساختگی متوسل و باعث طولانی شدن روند مذاکرات شده است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دو روز پیش در تماس تلفنی با جوسپ بورل خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار آمادگی دارد. ما نظرات خودمان را با رویکردی سازنده و رو به جلو به طرف آمریکایی ارائه کردیم. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->