یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدارس خاش، فردا ( شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۱) غیرحضوری است

  • کد خبر: ۱۳۲۹۴۸
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۸
مدارس خاش، فردا ( شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۱) غیرحضوری است
مدیر آموزش و پرورش خاش گفت: مدارس این شهرستان فردا شنبه غیر حضوری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالوهاب شهنواز اظهارداشت: بدنبال حوادث و اغتشاشات امروز در این شهرستان همه مدارس روستایی و شهری فردا در تمامی مقاطع در دو نوبت صبح و بعدظهر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

برخی آشوبگران پس از اقامه نمازجمعه اهل سنت مسجد الخلیل در خاش با اقدامات هنجارشکنانه خود فضای شهر را ناآرام کردند.  این افراد آشوبگر شعارهای هنجارشکنانه سر دادند و فضای آرام این شهر را برای مدت کوتاهی ملتهب کردند.

آنها همچنین به سمت فرمانداری خاش که در مسیر بازگشت نمازگزاران مسجد الخلیل اهل سنت بود اقدام به سنگ پراکنی کردند.تعدادی از اغتشاشگران هم  به سمت فرمانداری خاش تیراندازی کردند و یک کیوسک پلیس نیز در این شهر توسط آنها به آتش کشیده شده است.

گفته می شود چند مامور انتظامی در جریان این اغتشاشات زخمی شدند. برخی کانالهای معاند از تسخیر فرمانداری  این شهر خبر دادند اما این اخبار در مسیر خبر سازیهای دروغین قبلیشان است.به گفته فرماندار خاش، در حال حاضر شهر ارام است و مشکل خاصی در این زمینه نیست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->