یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) لحظه انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟ سرلشکر سلامی: از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم اوکراین به بزرگترین پالایشگاه نفت روسیه در دریای سیاه حمله پهپادی کرد وزیر ارشاد درباره استخدام برادرزاده‌اش در وزارت بهداشت توضیح داد دادگاه عالی هند، قانون ایالتی تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان را رد کرد عملیات زمینی جدید ارتش رژیم صهیونیستی در شرق خان‌یونس آغاز شد گفت و گوی تلفنی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان کمیسیون امنیت ملی مجلس با برخی گزینه های وزارت امور خارجه مخالفت خواهد کرد
سرخط خبرها

افغانستان پنجمین کشور ناامن برای خبرنگاران

  • کد خبر: ۱۳۳۳۰۴
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
افغانستان پنجمین کشور ناامن برای خبرنگاران
براساس بررسی پارلمان اروپا ۳۱ مورد قتل خبرنگاران در افغانستان در سال‌های اخیر رخ داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بررسی پارلمان اروپا نشان می‌دهد که افغانستان در میان پنج کشوری قرار گرفته است که آمار بالایی از کشتار خبرنگاران را به خودشان اختصاص داده‌است.

رسانه فوربس آمریکایی براساس بررسی پارلمان اروپا گزارش داده است که داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران نشان می‌دهد که اکثر قتل‌های روزنامه‌نگاران بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۱ در ۱۱ کشور اتفاق افتاده است.

براساس گزارش، سوریه با ۱۳۷ مورد قتل خبرنگار، عراق ۳۹ مورد، سومالیا ۳۵ مورد، مکزیک ۳۳ مورد، افغانستان ۳۱ مورد، هند ۲۷ مورد، پاکستان ۲۲ مورد برازیل ۲۱ مورد، یمن ۱۹ مورد، فیلیپین ۱۶ مورد و بنگلادش با ۱۱ مورد قتل خبرنگار در چند سال اخیر از جمله کشورهای خطرناک برای خبرنگاران بوده است.

براساس گزارش بررسی‌های پارلمان اروپا که در اکتبر ۲۰۲۲، منتشر شده است، این نهاد در مورد مصونیت روزنامه‌نگاران ابراز نگرانی کرده و گفته است که آزادی رسانه‌ها در سراسر جهان در حال فرسایش تدریجی است.

در گزارش بررسی پارلمان اروپا آمده است: «معافیت از مجازات به‌طور غیرقابل قبولی بالا است و اکثر موارد قتل‌ها حل‌نشده باقی مانده‌اند.»

گزارش حاکی از آن است که حبس‌ها در حال افزایش هستند؛ در حالی که فضاهای آنلاین به طور فزاینده‌ای خصمانه و مملو از سخنان نفرت‌انگیز مبتنی بر جنسیت شده‌اند.

این مطالعه نشان داده است که کشته‌ شدن اکثر روزنامه‌نگاران به منظور اقدامات تلافی‌جویانه نسبت به کارشان اتفاق افتاده است.

این در حالی است که پیش از این، آنتونیو گوتریش، دبیرکل سازمان ملل متحد، از ادامه خشونت علیه خبرنگاران در سراسر جهان ابراز نگرانی کرده بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->