اختلافها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت: نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سید حسن نصرا... مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

افغانستان پنجمین کشور ناامن برای خبرنگاران

  • کد خبر: ۱۳۳۳۰۴
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
افغانستان پنجمین کشور ناامن برای خبرنگاران
براساس بررسی پارلمان اروپا ۳۱ مورد قتل خبرنگاران در افغانستان در سال‌های اخیر رخ داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بررسی پارلمان اروپا نشان می‌دهد که افغانستان در میان پنج کشوری قرار گرفته است که آمار بالایی از کشتار خبرنگاران را به خودشان اختصاص داده‌است.

رسانه فوربس آمریکایی براساس بررسی پارلمان اروپا گزارش داده است که داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران نشان می‌دهد که اکثر قتل‌های روزنامه‌نگاران بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۱ در ۱۱ کشور اتفاق افتاده است.

براساس گزارش، سوریه با ۱۳۷ مورد قتل خبرنگار، عراق ۳۹ مورد، سومالیا ۳۵ مورد، مکزیک ۳۳ مورد، افغانستان ۳۱ مورد، هند ۲۷ مورد، پاکستان ۲۲ مورد برازیل ۲۱ مورد، یمن ۱۹ مورد، فیلیپین ۱۶ مورد و بنگلادش با ۱۱ مورد قتل خبرنگار در چند سال اخیر از جمله کشورهای خطرناک برای خبرنگاران بوده است.

براساس گزارش بررسی‌های پارلمان اروپا که در اکتبر ۲۰۲۲، منتشر شده است، این نهاد در مورد مصونیت روزنامه‌نگاران ابراز نگرانی کرده و گفته است که آزادی رسانه‌ها در سراسر جهان در حال فرسایش تدریجی است.

در گزارش بررسی پارلمان اروپا آمده است: «معافیت از مجازات به‌طور غیرقابل قبولی بالا است و اکثر موارد قتل‌ها حل‌نشده باقی مانده‌اند.»

گزارش حاکی از آن است که حبس‌ها در حال افزایش هستند؛ در حالی که فضاهای آنلاین به طور فزاینده‌ای خصمانه و مملو از سخنان نفرت‌انگیز مبتنی بر جنسیت شده‌اند.

این مطالعه نشان داده است که کشته‌ شدن اکثر روزنامه‌نگاران به منظور اقدامات تلافی‌جویانه نسبت به کارشان اتفاق افتاده است.

این در حالی است که پیش از این، آنتونیو گوتریش، دبیرکل سازمان ملل متحد، از ادامه خشونت علیه خبرنگاران در سراسر جهان ابراز نگرانی کرده بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->