فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

شب محمود رامیار در دانشگاه فردوسی چهارشنبه ۱۱ دی

  • کد خبر: ۱۳۳۵۳
  • ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸
شب محمود رامیار در دانشگاه فردوسی چهارشنبه ۱۱ دی
شب محمود رامیار با همکاری نشریه بخارا در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد، با همکاری مجله بخارا، دانشکده الهیات و معارف اسلامی و روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی شب محمود رامیار را به پاس خدمات این استاد فرهیخته برگزار می‌کند.
محمود مهدوی دامغانی، احمد پاکتچی، مرتضی کریمی‌نیا، علی رودگر، سید کاظم طباطبایی، منصور معتمدی و علی دهباشی سخنرانان این مراسم خواهند بود.
تاریخ قرآن، فهارس القرآن، کشف الآیات و در آستانه قرآن ترجمه اثر رژی بلاشر از مهمترین آثار او به شمار می‌آیند. از مهم‌ترین خدمات رامیار در دانشگاه می‌توان تاسیس بنای کنونی دانشکده الهیات و معارف اسلامی، نشریه این دانشکده و بخش خطی کتابخانه آن را نام برد.
رامیار از نظر سیاسی از هواداران محمد مصدق به شمار می‌رفت. او به علت اشتغال در مجلس شورای ملی در دوره پهلوی، با سید علی شایگان ارتباط داشت. پس از زندانی شدن و سپس آزادی شایگان، رابطه‌اش را با او حفظ کرده بود. او سال‌های پایانی زندگانی خود را در تهران سپری می‌کرد و در ۱۳۶۳ برای معالجه به بریتانیا رفت و در همان جا درگذشت و در ادینبرو دفن شد.
شب محمود رامیار چهارشنبه ۱۱ دی‌ماه ساعت ۱۷ در تالار شیخ طوسی دانشکده الهیات و معارف اسلامی این دانشگاه برگزار خواهد شد.
*مجله بخارا، دوماهنامه‌ای فرهنگی و هنری به مدیر مسئولی و سردبیری علی دهباشی است که در آن مقالات، نقد‌ها و خبر‌های مربوط به ایران‌شناسی، ادبیات و هنر ایران و جهان منتشر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->