خاویر باردم: شریک جرم اسرائیل در نسل‌کشی نباشید انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت» مروری بر سریال‌های دردست‌ساخت تلویزیون انتشار نخستین رمان «وودی آلن» سایه‌های سکوت و تاریکی | گزارشی از اجرای نمایش «خودها» در سالن بهار مشهد فیلم‌های جشنواره فجر که در صف اکران مانده‌اند ارسال پرونده تتلو به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد تجلیل از گلی ترقی در هفتمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» بازگشت نیوشا ضیغمی به سینما با فیلم «شب سرد» کوین اسپیسی با سریال «خانه پوشالی» روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها

شب محمود رامیار در دانشگاه فردوسی چهارشنبه ۱۱ دی

  • کد خبر: ۱۳۳۵۳
  • ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸
شب محمود رامیار در دانشگاه فردوسی چهارشنبه ۱۱ دی
شب محمود رامیار با همکاری نشریه بخارا در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد، با همکاری مجله بخارا، دانشکده الهیات و معارف اسلامی و روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی شب محمود رامیار را به پاس خدمات این استاد فرهیخته برگزار می‌کند.
محمود مهدوی دامغانی، احمد پاکتچی، مرتضی کریمی‌نیا، علی رودگر، سید کاظم طباطبایی، منصور معتمدی و علی دهباشی سخنرانان این مراسم خواهند بود.
تاریخ قرآن، فهارس القرآن، کشف الآیات و در آستانه قرآن ترجمه اثر رژی بلاشر از مهمترین آثار او به شمار می‌آیند. از مهم‌ترین خدمات رامیار در دانشگاه می‌توان تاسیس بنای کنونی دانشکده الهیات و معارف اسلامی، نشریه این دانشکده و بخش خطی کتابخانه آن را نام برد.
رامیار از نظر سیاسی از هواداران محمد مصدق به شمار می‌رفت. او به علت اشتغال در مجلس شورای ملی در دوره پهلوی، با سید علی شایگان ارتباط داشت. پس از زندانی شدن و سپس آزادی شایگان، رابطه‌اش را با او حفظ کرده بود. او سال‌های پایانی زندگانی خود را در تهران سپری می‌کرد و در ۱۳۶۳ برای معالجه به بریتانیا رفت و در همان جا درگذشت و در ادینبرو دفن شد.
شب محمود رامیار چهارشنبه ۱۱ دی‌ماه ساعت ۱۷ در تالار شیخ طوسی دانشکده الهیات و معارف اسلامی این دانشگاه برگزار خواهد شد.
*مجله بخارا، دوماهنامه‌ای فرهنگی و هنری به مدیر مسئولی و سردبیری علی دهباشی است که در آن مقالات، نقد‌ها و خبر‌های مربوط به ایران‌شناسی، ادبیات و هنر ایران و جهان منتشر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->