«آقای دیوانه» روانه بازار شد! سفرنامه «عطر فلفل» منتشر شد روزی که سعید روستایی برای اولین بار مقابل دوربین رفت دستمزدهای میلیاردی در شبکه نمایش خانگی | هزینه‌های پنهان تولید سریال‌ها غفلت سینمای ایران از نوجوانان قهرمان دفاع مقدس «سوپرمن» در ده روز تاریخ‌ساز شد نوبل ادبیات ۲۰۲۵؛ رقابت نویسندگان با موسیقیدان‌ها! الناز ملک در پشت صحنه فیلم جدید منوچهر هادی + عکس فرهاد اصلانی تنها انتخاب برای نقش اصلی «لاک‌پشت» بود پویانمایی یوز؛ سفیر جدید حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض «اشوان» در بیمارستان بستری شد + علت و عکس (۸مهر۱۴۰۴) هانیه توسلی در پشت صحنه سریال «کنکل» + عکس بازیگر سریال «محکوم»: جواد عزتی به من بازیگری را آموخت صوت | آهنگ جدید حجت اشرف‌زاده با نام «تنهایی» منتشر شد + لینک دانلود اعلام ۵۷ فیلم کوتاه داستانی راه‌یافته به بخش ملی جشنواره کوتاه تهران + اسامی اعلام جدول نمایش فیلم‌های جشنواره کودک اصفهان | چهار پردیس میزبان آثار جشنواره شدند گرافیک در عصر هوش مصنوعی | انجمن صنفی طراحان گرافیک میزبان یک نشست تخصصی شد «جاستین بیبر»، ستاره موسیقی، حال خوشی ندارد
سرخط خبرها

جایزه بهترین فیلم جشنواره لندن در دستان «برنده‌ها»

  • کد خبر: ۱۳۳۶۵۵
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
جایزه بهترین فیلم جشنواره لندن در دستان «برنده‌ها»
جایزه بهترین فیلم سی‌امین جشنواره ریندنس لندن به «برنده‌ها» به کارگردانی حسن ناظر اهدا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «برنده‌ها» به کارگردانی حسن ناظر در جدیدترین حضور بین‌المللی خود در سی‌امین جشنواره ریندنس که از ۲۶ اکتبر تا پنجم نوامبر (چهارم تا ۱۴ آبان ماه) در لندن برگزار شد، جایزه بهترین فیلم را به دست آورد.

حسن ناظر کارگردان ایرانی – انگلیسی این فیلم در مراسم اختتامیه این فستیوال حضور داشت و جایزه خود را دریافت کرد.

فیلم «برنده‌ها» همچنین چندی پیش موفق به دریافت جایزه ویژه تماشاگران از هفتاد و پنجمین دوره جشنواره فیلم ادینبورگ شد. این فستیوال به عنوان یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین جشنواره‌های شناخته شده جهان محسوب می‌شود.

این فیلم که به تازگی در جشنواره دینارد فرانسه به نمایش درآمده است، در چهارم نوامبر در لیست نامزدهای بیفا BIFA لندن در بخش دیسکاوری قرار گرفت که نتایج آن اوایل ماه دسامبر اعلام می‌شود.

آکادمی بفتا که سالانه وظیفه انتخاب فیلم برای حضور در اسکار را از کشور بریتانیا بر عهده دارد، «برنده‌ها» را به عنوان نماینده سینمای بریتانیا در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نود و پنجمین دوره جوایز سینمایی اسکار معرفی کرد. این فیلم برای کسب شرایط حضور در اسکار اکران عمومی خود را در سینماهای بریتانیا از ۱۸ نوامبر (۲۷ آبان ماه) آغاز می‌کند.

فیلم فارسی‌زبان «برنده‌ها» در ایران و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فیلمبرداری شده است. نادیرا مورای و پاول ولش از اسکاتلند تهیه‌کنندگی این فیلم را برعهده داشته‌اند. تهیه‌کنندگی بخش تولید ایران این فیلم نیز بر عهده محسن مسافرچی بوده است. این فیلم با حمایت اسکرین اسکاتلند سرمایه‌گذاری شده است.

در «برنده‌ها» بازیگران ایرانی؛ رضا ناجی، شهرزاد کمال‌زاده، حسین عابدینی، محمود جعفری، میرطاهر مظلومی، عزت‌الله رمضانی‌فر، ملالی زیکریا، پارسا مقامی، هلیا محمدخانی، اشکان قاسمی و اصغر سمسارزاده نقش‌آفرینی کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->