پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است
سرخط خبرها

رصد هوشمند خودرو‌های بدون معاینه فنی از ۲۹ دی / ۵۰ هزار تومان جریمه تخلف

  • کد خبر: ۱۳۳۷۱
  • ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶
رصد هوشمند خودرو‌های بدون معاینه فنی از ۲۹ دی / ۵۰ هزار تومان جریمه تخلف
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: طرح کاهش آلودگی هوا در کل شهر مشهد از ۲۹ دی اجرا می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سید هادی عطارزاده طوسی با اعلام این مطلب اظهار کرد: در این طرح، ۱۰۹ دوربین سازمان ترافیک شهرداری مشهد، پلاک خودرو‌ها را ثبت و به سامانه سیمفا ارسال می‌کنند و هر خودرویی که معاینه فنی نداشته باشد، شناسایی می‌شود. چندی پیش زیر ساخت‌های طرح کاهش آلودگی هوا آماده شده بود، اما به دلیل این که اجرای آن به مصوبه شورای همتا نیاز داشت، به مرحله اجرایی نرسیده بود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: خوشبختانه چند روز قبل شورای همتا تشکیل جلسه داد و بر اساس مصوبه این شورا قرار شد این طرح از ۲۹ دی در مشهد اجرایی شود.

وی با بیان این که طرح کاهش آلودگی هوا در کل شهر مشهد با اولویت هسته مرکزی اجرایی می‌شود، گفت: در این طرح، ۱۰۹ دوربین سازمان ترافیک شهرداری مشهد که به مرکز فرماندهی پلیس راهور متصل شده‌اند، پلاک خودرو‌ها را ثبت و بلافاصله به سامانه سیمفا ارسال می‌کنند و هر خودرویی که معاینه فنی نداشته باشد، شناسایی می‌شود.

عطارزاده اضافه کرد: اگر از سوی سامانه سیمفا اعلام شود خودرویی معاینه فنی ندارد در مرحله اول از طریق پلیس راهور به دارنده خودرو اخطار داده می‌شود و اگر برای دریافت معاینه فنی اقدام نشود، برای مالک خودرو جریمه صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد تصریح کرد: میزان جریمه نداشتن برگ معاینه فنی خودرو‌ها ۵۰ هزار تومان است و دوربین‌های ثبت تخلفات یک بار در روز برای ثبت تخلف اقدام می‌کنند، اگر فرد برای پرداخت جریمه خود اقدام نکرد، در هر بار ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

وی ادامه داد: در شهر مشهد ۲۰ مرکز معاینه فنی خودرو فعالیت دارند که در پی اجرایی شدن طرح و در راستای رفاه حال شهروندان ساعت کار این مراکز افزایش پیدا می‌کند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->