ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی نتانیاهو تهدید به حمله سنگین به غزه کرد عراقچی پاکستان را به مقصد ایران ترک کرد اظهارات فاشیستی بن گویر علیه ساکنان غزه آمریکا شهر الحزم در شمال یمن را بمباران کرد پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین تر از مدارس خصوصی باشد+ فیلم استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان اژه‌ای: ۲ نفر در رابطه با انفجار بندر شهید رجایی بازداشت شده‌اند انتقاد یک روزنامه عبری: ارتش رژیم صهیونیستی آمار افسران دارای اختلال روانی را فاش نمی‌کند! سازمان ملل هشدار داد؛ کمبود شدید منابع خدمات پزشکی در غزه هشدار عراق درباره گسترش بحران سوریه در منطقه اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده آمریکا در سازمان ملل: فعلاً بر موضوع زنان و پهپاد‌های ایرانی متمرکزیم نه توافق هسته‌ای

  • کد خبر: ۱۳۳۸۲۰
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
نماینده آمریکا در سازمان ملل: فعلاً بر موضوع زنان و پهپاد‌های ایرانی متمرکزیم نه توافق هسته‌ای
نماینده آمریکا در سازمان ملل در گفت‌وگویی به بیان اظهاراتی مداخله‌جویانه درباره امور داخلی ایران پرداخت و ادعای دولت آمریکا مبنی بر به کار رفتن پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین را تکرار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، لیندا توماس گرینفیلد، نماینده آمریکا در سازمان ملل در بخشی از گفتگو با کریستین امان‌پور، خبرنگار شبکه سی‌ان‌ان که مشروح آن در وبگاه نمایندگی آمریکا در سازمان ملل منتشر شده است، در پاسخ به سوالی درباره ادعای فروش پهپاد‌ها و موشک‌های بالستیک ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین و درخواست کمک ایران از روسیه برای کمک به برنامه هسته‌ای آن، گفت: ارائه این پهپاد‌ها از سوی ایران به روسیه، نقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل است. روسیه با دریافت این پهپاد‌ها یکی از قطعنامه‌های شورای امنیت را نقض کرده است.

گرینفیلد در ادامه با ادعای به کار رفتن پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین، گفت: ما به دنبال مطرح و بررسی کردن این موضوع در شورای امنیت هستیم و از دبیرکل خواسته‌ایم که طبق قطعنامه ۲۲۳۱، درباره فعالیت‌هایی که ایران با روسیه انجام می‌دهد، تحقیقات به عمل بیاید. پهپاد‌هایی که آن‌ها [ایران]می‌دهند، زیرساخت‌های غیرنظامی در اوکراین را مورد حمله قرار می‌دهند و این غیرقابل قبول است.

نماینده آمریکا در سازمان ملل در ادامه در پاسخ به این که آیا این گفته وزیر امور خارجه ایران را باور می‌کند که این پهپاد‌ها به عنوان بخشی از یک توافق دفاعی با روسیه و پیش از جنگ اوکراین به روسیه فروخته شده‌اند، گفت: ما شواهد ارائه این پهاد‌ها پیش از جنگ را دیده‌ایم. آن‌ها از این باخبرند، روس‌ها و ما هم می‌دانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->