دورسون در لیست خرید ساپینتو| هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشیمان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی| از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپر جام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون| مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

کی‌روش: باید برویم، بازی کنیم و لذت ببریم

  • کد خبر: ۱۳۳۸۴۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
کی‌روش: باید برویم، بازی کنیم و لذت ببریم
سرمربی تیم فوتبال ایران می‌گوید "شرایط آماده‌سازی تیم‌ملی صحیح نیست و بهترین آماده‌سازی نیست، ولی این یک نگاه واقع‌گرایانه برای دستیابی به کار‌های مقدور است. "

به گزارش شهرآرانیوز، کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در حاشیه تمرین امروز (چهارشنبه) تیم‌ملی اظهار کرد: فردا برای ما یک روز کاری خواهد بود. بازی با نیکاراگوئه برای ما یک بازی تمرینی است. در اردوی تهران چند بازیکن جوان همراه ما هستند که به اعتقاد من آینده فوتبال ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶ خواهند بود. ۱۰ بازیکن بزرگسال همراه خوهیم داشت و مهم این است که این بازیکان فردا بازی کنند.

وی درباره کیفیت پیراهن تیم ملی در جام‌جهانی گفت: در این زمینه با فدراسیون و اسپانسر همراه بودم و همه چیز مورد قبول است.

او تصریح کرد: ما همیشه با آقای تاج، مدیر تیم و آقای نبی جلسه داریم و در این جلسه‌های ما درباره جزئیات صحبت می‌کنیم، چون من علاقه دارم که جزئیات به طور کامل پیاده شوند و کار‌ها را از نظر لجستیک، آنالیز و پزشکی پیگیری می‌کنیم. یکی از دوستانم به نام برونو که یک مربی است به من کمک خواهد کرد و از طرفی هم آقای مارکار آقاجانیان هم از فوتبال ایران شناخت دارد و به ما کمک می‌کند.

کی‌روش درباره اعلام فهرست نهایی تیم‌ملی برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ توضیح داد: این طبیعی است. اکثر تیم‌ها مانند برزیل بازیکنانشان در حال بازی هستند یا قطر و عربستان و ولز کاملا در اردو هستند. شرایط ما متفاوت است چرا که نصف تیم را در اختیار داریم و نیمی دیگر در خارج از کشور هستند. شرایط متفاوت باعث می‌شود که راهکار متفاوت داشته باشیم.

او درباره وضعیت لژیونر‌ها به خصوص مصدومیت سردار آزمون گفت: همانطور که گفتم سردار در باشگاهش کارش را انجام می‌دهد و زیر نظر بایرلورکوزن است. ما هم البته مسائل را از نزدیک بررسی می‌کنیم. یکی از مربیان ما از نزدیک در کنار سردار است و وضعیت او را زیر نظر دارد. همانطور که می‌دانید برخی از بازیکنانمان مانند طارمی و میلاد محمدی بازی می‌کنند، اما برخی دیگر مانند علیرضا جهانبخش و سامان قدوس در تیم‌هایشان بازی نمی‌کنند. به همین خاطر کاری که من انجام دادم این است که دستیاران شخصی‌ام مانند میکائیل و برونو را نزد آن‌ها فرستادم که از نظر روحی و فیزیکی به آن‌ها کمک کنند تا آن‌ها از این نظر در بهترین شرایط باشند.

سرمربی تیم‌ملی در پایان بیان کرد: در آخر راجع به آماده‌سازی‌مان دوست دارم این نکته را اضافه کنم؛ آیا این شرایط آماده‌سازی صحیح است؟ خیر. آیا این بهترین آماده‌سازی است؟ خیر، ولی این یک نگاه واقع‌گرایانه برای دستیابی به کار‌های مقدور است. کاری که تلاش کردیم این است که خط مقدممان را تا سر حد تمام پوشش دهیم. الان باید برویم، بازی کنیم و لذت ببریم.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->