ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم
سرخط خبرها

زمان ورود خودروی «ری‌را» به بازار مشخص شد

  • کد خبر: ۱۳۴۱۷۰
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
  • ۱
زمان ورود خودروی «ری‌را» به بازار مشخص شد
مدیرعامل ایران خودرو از ورود خودروی ری‌را از ابتدای تابستان آینده به بازار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی خطیبی در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مازندران در ساری، از صفر شدن تولید خودرو‌های ناقص و تولید عبور مستقیم محصولات خبر داد و گفت: با تکمیل و تامین زنجیره قطعات تولید خودرو، تعداد خودرو‌های ناقص در گروه صنعتی ایران‌خودرو با تلاش کارکنان این مجموعه و حمایت‌های دولت به صفر رسید.

وی با بیان این‌که، تولید خودرو‌های ناقص و توقف آن در پارکینگ ایران خودرو یکی از چالش‌های اساسی بود، افزود: اکنون حتی یک خودرو ناقص در این شرکت تولید نمی‌شود.

خطیبی ادامه داد: خودرو‌های ناقص در پارکینگ‌های ایران‌خودرو در سال‌های گذشته به عنوان یک بحران در حوزه صنعت کشور مطرح بود و عبور از این چالش باعث شد امسال حدود هفت هزار میلیارد تومان صرفه جویی داشته باشیم و هم‌زمان میزان کیفیت خودرو‌ها نیز به میزان ۲۵ درصد ارتقا یابد.

وی با بیان این‌که امسال طرح‌های متعددی در دست اجرا داریم، افزود: گروه صنعتی ایران خودرو چند محور را به عنوان فعالیت‌های اصلی در کنار سایر فعالیت‌ها تعریف کرده که دست‌یابی به تیراژ تولید ۷۵۰ هزار دستگاه از آن جمله است که از ابتدای امسال ۳۷۶ هزار دستگاه خودرو تولید شده که ۱۰۶ هزار دستگاه بیش‌تر از مدت مشابه سال گذشته است.

خطیبی ضمن اشاره به برنامه‌های توسعه محصول در ایران‌خودرو، گفت: محصول پروژه TF ۲۱ خودرویی در کلاس B است که نمونه اولیه آن ساخته شده و به زودی تعدادی از آن برای انجام مراحل مختلف آزمون به تولید خواهد رسید و پس از طی مراحل مختلف صحه گذاری، در شهریورماه سال آینده آماده تولید انبوه خواهد شد.

خطیبی با بیان این‌که، زمان توسعه محصول را به ۱۸ ماه تقلیل داده‌ایم، افزود: ری‌را نیز طبق برنامه زمان‌بندی ابتدای تابستان آینده وارد بازار خواهد شد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به برنامه‌های تحقیق و توسعه اشاره کرد و گفت: بودجه طرح‌های توسعه‌ای ایران خودرو حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان است که این رقم برای توسعه صنعت خودروسازی اتفاقی تازه است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو از برنامه احداث پایگاه علمی بررسی کیفیت خودرو‌های سایپا و ایران‌خودرو در مازندران خبر داد و افزود: اجرای این طرح در توسعه صنعت خودروسازی منطقه بسیار تاثیرگذار است.

وی با بیان این‌که افزایش تولید مستلزم سرمایه گذاری است، اضافه کرد: برای افزایش تولید در سایت مازندران نیازمند سرمایه گذاری به ویژه برای تولید میل‌لنگ، میل سوپاپ و شیشه سولار هستیم.

براساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان مازندران، همایش شناسایی و معرفی فرصت‌ها و اولویت‌های سرمایه‌گذاری در هفت ناحیه و همچنین همایش استانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری حداکثر تا پایان بهمن ماه امسال با محوریت فرمانداری‌های نواحی با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی استان در بخش‌های مختلف برگزار می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
0
0
یک ارابه مرگ دیگر از مافیای مخوف ایران خودرو
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->