بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنج‌شنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش
سرخط خبرها

سرعتکاه‌های منطقه ۴ مشهد سه بعدی می‌شوند

  • کد خبر: ۱۳۴۳۲
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹
سرعتکاه‌های منطقه ۴ مشهد سه بعدی می‌شوند
شهردار منطقه ۴ مشهد گفت: جایگزین کردن سرعتکاه‌های اضافه معابر این منطقه با سرعتکاه‌های سه بعدی در دستور کار است.
به گزارش شهرآرا نیوز، غلامرضا غلامی زه آب، در جلسه کارگروه بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۴ جهت پیگیری پیام‌های مرکز ۱۳۷ که با اعلام این خبر اظهار داشت: مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷، از سال‌های گذشته، پل ارتباطی مورد اعتماد شهروندان و زائران با مدیریت شهری بوده است که با اقدام جدید این مرکز در اتصال سامانه سجا به گام، انقلابی در پاسخگویی به درخواست‌های شهروندی ایجاد شده و رضایتمندی شهروندان افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر درخواست‌های شهروندان انجام می‌شود، افزود: در حوزه درخواست‌های برخی از شهروندان برای نصب سرعتکاه در معابر، باید این نکته را بیان کرد که موافق افزایش سرعتکاه‌ها در معابر نیستیم.
وی ادامه داد:، زیرا علاوه بر ایجاد مشکل برای خودرو‌های شهروندان، مشکلات جدی برای خودرو‌های امدادی آتش نشانی و اورژانس ایجاد کرده و زمان رسیدن به صحنه را افزایش می‌دهد.
وی گفت: به دنبال کاهش سرعتکاه‌های اضافه سطح معابر و اجرای سرعتکاه‌های سه بعدی هستیم.
غلامی ادامه داد: آسفالت معابر سطح منطقه با قوت انجام شده و به جرات می‌توان گفت کمتر زمین متعلق به شهرداری در این منطقه می‌توان یافت که آسفالت نشده باشد.
به نتیجه رسیدن ۶۵ درصد درخواست‌های مردمی ۱۳۷ در منطقه ۴
در ادامه این نشست، احمد رمضانی فرخد، سرپرست اداره ارتباطات مردمی شهرداری مشهد بیان کرد: اتصال سامانه سجا به گام، اتفاق مبارکی است که نشان می‌دهد پاسخگویی به پیام‌های مردمی ۱۳۷، سرعت یافته است.
وی با اشاره به آمار ۱۰۰ درصدی شهرداری منطقه ۴ در پاسخگویی به درخواست‌های مردمی ۱۳۷ در آذرماه سال جاری، خاطرنشان ساخت: ۶۵ درصد درخواست‌های شهروندان در همین مدت، توسط همکاران این منطقه، پیگیری و به نتیجه رسیده است.
رمضانی فرخد افزود: ۱۳۷، جبهه اول ارتباط با مردم است لذا لازم است با تقویت هر چه بیشتر این مرکز، اطلاعات همه طرح‌ها و پروژه‌های مدیریت شهری، قبل از اجرا، به این مرکز اطلاع رسانی شود تا در اختیار شهروندان قرار گیرد.
لازم به ذکر است در این جلسه، مدیران شهرداری منطقه ۴ و مسئولان واحد‌های مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷، به بحث و تبادل نظر و همچنین پرسش و پاسخ پرداختند تا با حل مسائل موجود، تدوین و تغییر فرایند‌ها و ارائه راهکارها، پاسخگویی به درخواست‌های شهروندان تسریع یابد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->