مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی: سال گذشته سیر صعودی طلاق در خراسان رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی های صوتی با کاشت درختان حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) افزایش هفتاددرصدی شمار اعضای پیوندشده از بیماران مرگ مغزی در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) هشدار سازمان بهداشت جهانی درمورد خطر همه‌گیری جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چندروزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس ترفندهای تمیز کردن خانه چرا مردان نباید مجرد بمانند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٧ تیر ١۴٠٣) | بارش رگباری باران در نیمه شمالی استان در اواخر هفته مصرف بی‌رویه‌ مُسکن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند خبر جدید از واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۷ تیر ۱۴۰۳) انتشار کلید اولیه کنکور‌ها و دفترچه سؤالات خارج‌ازکشور (۲۷ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جمعیت مردم جهان هشت میلیارد نفر شد | کدام نقطه زمین بیشترین رشد جمعیت را داشته؟

  • کد خبر: ۱۳۴۹۰۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
جمعیت مردم جهان هشت میلیارد نفر شد | کدام نقطه زمین بیشترین رشد جمعیت را داشته؟
سازمان ملل متحد پیش‌بینی کرده بود که جمعیت جهان در تاریخ ۲۴ آبان‌ماه (۱۵ نوامبر) به ۸ میلیارد نفر می‌رسد و حالا با تولد هشت میلیاردمین ساکن زمین، این پیش‌بینی به واقعیت پیوسته است.

به گزارش شهرآرانیوز -  جمعیت زمین حالا سه برابر سال ۱۹۵۰ است و اگرچه با بیشترین ساکنان روی زمین روبه‌رو هستیم، اما نرخ رشد جمعیت به پایین‌ترین حد در ۷۰ سال گذشته رسیده. در حقیقت به این علت جمعیت جهان به ۸ میلیارد رسیده است که بیشتر از گذشته عمر می‌کنیم.

در سال ۲۰۲۰ و هم‌زمان با شروع همه‌گیری کرونا، نرخ رشد جمعیت در جهان به کمتر از ۱ درصد رسید. البته جدا از همه‌گیری، بنابر دلایلی مانند روش‌های جلوگیری از بارداری و همچنین آموزش‌ها، نرخ تولد کاهش یافته است.

جمعیت جهان در سال‌های اخیر پیرتر شده است. در حال حاضر ۱۰ درصد جمعیت سنی بالاتر از ۶۵ سال دارند و انتظار می‌رود این آمار تا سال ۲۰۵۰ به ۱۶ درصد برسد. در این سال، تعداد افرادی که بالای ۶۵ سال سن دارند، دو برابر کودکان زیر ۵ سال خواهد بود.

بیشترین نرخ رشد جمعیت مربوط به شرق و جنوب شرقی آسیا با جمعیت ۲.۳ میلیارد نفر به همراه جنوب و مرکز آسیا با جمعیت ۲.۱ میلیارد نفر می‌شود.

در حال حاضر چین و هند هرکدام با جمعیت نزدیک به ۱.۴ میلیارد نفر، پرجمعیت‌ترین کشور‌های دنیا محسوب می‌شوند. با این حال، طبق پیش‌بینی سازمان ملل متحد، هند سال آینده میلادی در زمینه تعداد جمعیت، از چین پیشی می‌گیرد.

سازمان ملل متحد پیش‌بینی کرده است که جمعیت زمین تا سال ۲۰۵۰ به ۹.۷ میلیارد نفر برسد و بیشتر افزایش جمعیت مربوط به کشور‌های کنگو، مصر، اتیوپی، هند، نیجریه، پاکستان، فیلیپین و تانزانیا می‌شود. در این میان انتظار می‌رود جمهوری دموکراتیک کنگو و تانزانیا طی ۳۰ سال آینده، دو برابر شود.

ظاهراً در آسیا غیر از چین و هند، بیشترین رشد جمعیت را کشور‌های پاکستان و فیلیپین تجربه خواهند کرد. البته همه کشور‌ها افزایش جمعیت نخواهند داشت و طبق تخمین‌ها، ۶۱ کشور با کاهش حداقل ۱ درصدی جمعیت خود تا سال ۲۰۵۰ روبه‌رو خواهند شد. دلیل این امر کاهش نرخ تولد یا مهاجرت عنوان شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->