ویدئو| قلب ایران؛ با غم بندر عباس غمینیم کارتون | خراسان رضوی رکورددار بحران فرونشست زمین در کشور است ویدئو | قدرت عجیب موج انفجار بندرعباس در دفتر کاری اداره گمرک ویدئو | وضعیت برخی خودروهای وارداتی در گمرک شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | غبارروبی حرم امام‌رضا(ع) با حضور بعضی از هنرمندان ویدئو| نمای بسیار نزدیک حریق اسکله شهید رجایی بندرعباس از دید کابین خلبان ویدئو| عملیات مهار آتش در اسکله شهید رجایی با هواپیمای آب‌پاش ویدئو | دمام‌زنی بوشهری‌ها در سوگ جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی کارتون | افزایش قیمت برق از خرداد ۱۴۰۴ اعمال می‌شود ویدئو| شدت موج انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس ویدئو| آبشار کِرِدیت در چهار محال و بختیاری ویدئو| قاب مشترک پَرسه پلنگ و سلطان صخره‌ها در هیرکانی ویدئو | غذادادن همای سعادت به جوجه‌اش در ارتفاعات طالقان اینفوگرافی | ۱۵ میلیون ایرانی دندان‌هایشان را به‌راحتی از دست می‌دهند اینفوگرافی| یک خانواده سالم به چه چیزی احتیاج دارد؟ ویدئو| لحظه وقوع انفجار مهیب در اسکله شهید رجایی بندرعباس اینفوگرافی| زندگی موفق در کلام امام صادق(ع)
سرخط خبرها

ویدئو | مروری بر کتاب متولد ۴۲، خاطرات مرحوم حاج علی آقا شمقدری

کتاب متولد چهل و دو، فردا ۲۶ آبان‌ماه، ساعت ۹ صبح ، در سالن همایش‌های آستان قدس رضوی رونمایی خواهد شد.
  • کد خبر: ۱۳۵۱۵۴
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۳
غلامرضا زوزنی
کارگردان غلامرضا زوزنی

به گزارش شهرآرانیوز، این کتاب که مجموعه‌ای از خاطرات مرحوم حاج علی آقا شمقدری، یار دیرین رهبر انقلاب، است به کوشش انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.

مرحوم شمقدری پیش از انقلاب در جلسات تفسیر قرآن با رهبر انقلاب آشنا شد و در جریان مبارزات تا پیروزی انقلاب اسلامی چند بار زندان رفت.

پس از پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ در شکل‌گیری نهاد‌هایی از جمله کمیته انقلاب و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حزب جمهوری اسلامی موثر بود. سال ۱۳۶۱ هم‌زمان با آغاز ریاست‌جمهوری آیت‌ا... خامنه‌ای به درخواست ایشان به تهران رفت و در ساختمان ریاست‌جمهوری مستقر شد. این ماموریت تا آغاز رهبری ایشان ادامه داشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->