نارضایتی توامان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است تصویب افزایش حقوق نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۳ | سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایش نیافته است تعرض به زنان عزادار به بهانه شرکت در مراسم ترحیم نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان چیست؟ قانون مهریه چند سالی است که معطل مانده است بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟ تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی + ویدئو
سرخط خبرها

کلاهبرداری از شهروندان با ارسال پیامک‌هایی جعلی

  • کد خبر: ۱۳۵۳۸۲
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
کلاهبرداری از شهروندان با ارسال پیامک‌هایی جعلی
پلیس فتا از کلاهبرداری با ارسال پیامک‌هایی جعلی تحت عنوان سازمان‌ها، مراکز و برخی پیام‌رسان‌های نام آشنا به شهروندان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا،سرهنگ علی‌محمد رجبی با بیان اینکه سودجویان و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای کلاهبرداری یا سوءاستفاده از اطلاعات کاربران اقدام می‌کنند، گفت: اخیر در مواردی مشاهده شده که افراد سودجو با ارسال پیامک‌ های جعلی تحت عنوان سازمان‌ها، مراکز و پیام‌رسان‌های نام آشنا به تلفن همراه کاربران لینکی را برای آنان ارسال کرده و از آنان می‌خواهند که وارد لینک شده یا اطلاعاتی را برای آنان ارسال کنند، اقدامی که می‌تواند منجر به آلوده شدن تلفن همراه کاربران به بدافزار یا ایجاد دسترسی غیرمجاز به برخی از حساب‌های کاربری آنان شود.

وی با تاکید بر اینکه هیچ سازمانی از کاربران نمی‌خواهد که برنامه‌ای را از مرجعی غیر از سایت رسمی خود دریافت و نصب کنند، گفت: از این رو به شهروندان به خصوص سالمندان و کودکان هشدار می‌دهیم که نسبت به ارسال لینک‌ها، برنامه‌ها و پیام‌های مختلف مبنی بر گرفتن هرگونه اطلاعات هوشیار باشند، از وارد شدن به لینک‌های ناشناس پرهیز کرده و اطلاعات درخواست شده مانند کد تایید، کدملی و ... در چنین پیام‌هایی را برای فرستنده ارسال نکنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا اضافه کرد: حتی گاهی ممکن است افراد سودجو پیام‌های خود را در پوشش سازمان‌ها، مراکز و حتی پیام‌رسان‌های نام آشنا یا قانونی مثل قوه قضائیه، سهام عدالت و ... ارسال کنند که به این موارد نیز نباید توجهی کرد.

رجبی با اشاره به ارسال پیامک به برخی از شهروندان در پوشش پیام‌رسان بله و ... نیز گفت: شهروندان توجه داشته باشند که بانک ملی ایران و پیام رسان بله و همچنین دیگر پیام‌رسان‌ها تحت هیچ شرایطی درخواست کد ورود یا دانلود برنامه‌ای را از آنان نخواهند کرد.

وی از کاربران فضای مجازی خواست که برای نصب نرم‌افزارهای مورد نیاز خود بر روی تلفن همراه حتما به نرم افزارهای خدماتی معتبر مراجعه کنند و از دانلود و نصب این نرم‌افزارها از طریق لینک‌هایی که ممکن است در پیام برایشان ارسال شود، پرهیز کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا همچنین به شهروندان توصیه کرد که هنگام ورود به سایت‌های مربوط به سازمان‌ها، بانک‌ها، مراکز و ... حتما توجه داشته باشند که وارد سایت اصلی شده و با ترفند سایت‌هایی با آدرس مشابه سایت اصلی، در دام فیشینگ و کلاهبرداران سایبری نیفتند.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->