۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلاهبرداری از شهروندان با ارسال پیامک‌هایی جعلی

  • کد خبر: ۱۳۵۳۸۲
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
کلاهبرداری از شهروندان با ارسال پیامک‌هایی جعلی
پلیس فتا از کلاهبرداری با ارسال پیامک‌هایی جعلی تحت عنوان سازمان‌ها، مراکز و برخی پیام‌رسان‌های نام آشنا به شهروندان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا،سرهنگ علی‌محمد رجبی با بیان اینکه سودجویان و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای کلاهبرداری یا سوءاستفاده از اطلاعات کاربران اقدام می‌کنند، گفت: اخیر در مواردی مشاهده شده که افراد سودجو با ارسال پیامک‌ های جعلی تحت عنوان سازمان‌ها، مراکز و پیام‌رسان‌های نام آشنا به تلفن همراه کاربران لینکی را برای آنان ارسال کرده و از آنان می‌خواهند که وارد لینک شده یا اطلاعاتی را برای آنان ارسال کنند، اقدامی که می‌تواند منجر به آلوده شدن تلفن همراه کاربران به بدافزار یا ایجاد دسترسی غیرمجاز به برخی از حساب‌های کاربری آنان شود.

وی با تاکید بر اینکه هیچ سازمانی از کاربران نمی‌خواهد که برنامه‌ای را از مرجعی غیر از سایت رسمی خود دریافت و نصب کنند، گفت: از این رو به شهروندان به خصوص سالمندان و کودکان هشدار می‌دهیم که نسبت به ارسال لینک‌ها، برنامه‌ها و پیام‌های مختلف مبنی بر گرفتن هرگونه اطلاعات هوشیار باشند، از وارد شدن به لینک‌های ناشناس پرهیز کرده و اطلاعات درخواست شده مانند کد تایید، کدملی و ... در چنین پیام‌هایی را برای فرستنده ارسال نکنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا اضافه کرد: حتی گاهی ممکن است افراد سودجو پیام‌های خود را در پوشش سازمان‌ها، مراکز و حتی پیام‌رسان‌های نام آشنا یا قانونی مثل قوه قضائیه، سهام عدالت و ... ارسال کنند که به این موارد نیز نباید توجهی کرد.

رجبی با اشاره به ارسال پیامک به برخی از شهروندان در پوشش پیام‌رسان بله و ... نیز گفت: شهروندان توجه داشته باشند که بانک ملی ایران و پیام رسان بله و همچنین دیگر پیام‌رسان‌ها تحت هیچ شرایطی درخواست کد ورود یا دانلود برنامه‌ای را از آنان نخواهند کرد.

وی از کاربران فضای مجازی خواست که برای نصب نرم‌افزارهای مورد نیاز خود بر روی تلفن همراه حتما به نرم افزارهای خدماتی معتبر مراجعه کنند و از دانلود و نصب این نرم‌افزارها از طریق لینک‌هایی که ممکن است در پیام برایشان ارسال شود، پرهیز کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا همچنین به شهروندان توصیه کرد که هنگام ورود به سایت‌های مربوط به سازمان‌ها، بانک‌ها، مراکز و ... حتما توجه داشته باشند که وارد سایت اصلی شده و با ترفند سایت‌هایی با آدرس مشابه سایت اصلی، در دام فیشینگ و کلاهبرداران سایبری نیفتند.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->