تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پخش فصل‌های آخر سریال «آخرین پادشاهی» از شبکه چهار

  • کد خبر: ۱۳۵۷۲۹
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶
  • ۱
پخش فصل‌های آخر سریال «آخرین پادشاهی» از شبکه چهار
فصل های چهارم و پنجم سریال «آخرین پادشاهی» از بامداد دوشنبه ۳۰ آبان در شبکه چهار پخش خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با آماده شدن فصل های چهارم و پنجم سریال «آخرین پادشاهی» The last kingdom تمامی فصل های این سریال از شبکه چهار پخش خواهد شد.

تولید این سریال تاریخی – ماجراجویانه، بر اساس رمان های برنارد کورن ول از سال ۲۰۱۵ آغاز شد و فصل پنجم و آخر آن در سال ۲۰۲۱ به پایان رسید.

سه فصل اول این مجموعه در ۲۶ قسمت تیرماه سال ۱۴۰۰ از شبکه چهار سیما پخش شد و حالا پس از دوبله فصل های چهارم و پنجم آن، تمامی فصل های این سریال در ۴۶ قسمت پخش خواهد شد.

سریال «آخرین پادشاهی» از بامداد دوشنبه ۳۰ آبان در شبکه چهار پخش خواهد شد.

داستان این سریال در اواخر قرن نهم اتفاق می‌افتد، زمانی که انگلیس به هفت پادشاهی تقسیم شده بود. ارتش وایکینگ ها به این قلمرو حمله کرده و در نهایت بر سرزمین ساکسون ها چیره می‌شوند و در ادامه داستان «اوترد» را دنبال می‌کنیم که به عنوان یک ساکسون به دنیا آمده اما به دست وایکینگ ها پرورش یافته و حالا او سعی می‌کند تا کشوری جدید را پایه‌گذاری کند.

الکساندر دریمون، دیوید داوسون، توبیاس زانتلمان و امیلی کوکس در این سریال نقش آفرینی کرده اند.

تکرار این مجموعه نیز در ساعت های ۱۱ و ۱۸ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

منبع: صبا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۹
0
0
بهترین سریال تاریخ دست شما درد نکنه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->