فیلم بازی را بکش برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است
سرخط خبرها

«آپولونیا، آپولونیا» بهترین فیلم جشنواره ایدفا ۲۰۲۲ شد

  • کد خبر: ۱۳۵۸۸۱
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
«آپولونیا، آپولونیا» بهترین فیلم جشنواره ایدفا ۲۰۲۲ شد
جوایز اصلی سی و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی مستند آمستردام (ایدفا) به دو مستند «آپولونیا، آپولونیا» و «مانیفستو» اهدا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی مستند آمستردام (ایدفا) از تاریخ ۹ تا ۲۰ نوامبر (۱۸ تا ۲۹ آبان) در کشور هلند برگزار شد و در نهایت مستند «آپولونیا، آپولونیا» ساخته ««لئا گلوب» محصول مشترک دانمارک، لهستان و روسیه جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه بین‌المللی را دریافت کرد و جایزه بخش رقابتی «Envision» هم به مستند روسی «مانیفستو» به کارگردانی «آنگی وینچینو» رسید.

مستد «آپولونیا، آپولونیا» درباره یک زن جوانی به نام آپولونیا است که تلاش می کند جایگاه خود را در دنیای هنر پیدا کند. او به استعداد خود اطمینان دارد، اما مسیر همیشه آسان نیست و زندگی یک کتاب داستان نیست. یکی از درس‌هایی که آپولونیا می‌آموزد این است که زنان نقاش باید بیشتر از همتایان مرد خود فداکاری کنند و بر موانع بزرگ‌تری غلبه کنند. این موضوع در مورد اوکسانا شاچکو، یکی از بنیانگذاران گروه اکشن فمینیستی «Femen» نیز صدق می کند، دوستی که او برای مدت طولانی با او زندگی می‌کند، ...

«پیریو هنکاسالو» کارگردان و فیلمنامه‌نویس فنلاندی، «وانیا کالودرژرسیچ» رئیس جشنواره فیلم رتردام هلند، «یوسری نصرالله» فیلمساز مصری، «ماری استفن» تدوینگر اهل کشور هنگ کنگ و «یاشیهیکو یاتابه» برنامه ریز جشنواره توکیو، اعضای هیات داوران بخش رقابت بین‌الملل این رویداد سینمایی را تشکیل می‌دادند.

بخش مسابقه آثار مستند بلند جشنواره ایدفا امسال شامل ۱۳ فیلم بود که سینمای ایران نیز با اثر ۱۰۰ دقیقه‌ای «خانه خاموش» در آن حضور داشت. این مستند ساخته فرناز چورابجیان و محمدرضا جورابچیان، سرنوشت سه نسل از یک خانواده ایرانی طبقه متوسط رو به بالا را دنبال می کند و در مرکز داستان، خانه‌ای به قدمت یک قرن در تهران قرار دارد که خانواده در آن روزهای شاد و غم انگیزی را سپری کردند.

سینمای ایران علاوه بر بخش رقابتی آثار بلند، چند نماینده دیگر در جشنواره «ایدفا»ی امسال داشت و مستند کوتاه ۱۵ دقیقه‌ای «مجموعا» به عنوان محصول مشترک ایران و لهستان ساخته محمدرضا فرزاد در بخش بهترین‌های جشنواره‌ها (Best of Fests) به نمایش گذاشته شد و مستند «آئورا» (سحرگاه) محصول مشترک ایران و افغانستان به کارگردانی سامره رضایی و حسین حسینی هم در بخش «Luminous» جشنواره به روی پرده رفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->